Gość Bari Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam pisalem juz temat ale nie bylo odpowiedzi wiec ponawiam go troche bardziej rozbudowanego :] Mam zamiar przesiasc sie na PCI-e i nie wiem jaka mobo kupic . zastanawiam sie nad 1) MSI K8n Neo3-F 2)Asus K8V SE Deluxe 3)Gigabyte Ga-K8NE w Przyszlosci mozliwosc podkrecenia :] proca :] Mam pewien dylemat poniewaz nie wiem czy kupic karte z 3 slotami na ram czy z 2 z dualem i kupic jakies pamiatki w dualu Moze macioe cos do zapropnowania w cenie do 280 zl tak jak te mobo powyzej bede wdzieczny Pozdro <_< :) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingus Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Gigabyte Ga-K8NE - good shit ;) tą płytke bym wziął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Aha dzieki a moze jeszcze ktos z tweakowiczow zechialby odpowiedziec bylbym bardziej pewny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 msi k8n - kreci sie wysmienicie i jeszcze ta niska cena, mniam:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja bym troszke doplacl i wziol DFI INFINITI 304 zł w komputroniku :)Dobre O/c no i ma pci-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Tak tylko ze na obecna chwile nie mam tego 304 zl a jeszcze pytanie bo mam proca New'Castle bedzie sie zle krecil ?? Cos tak wyczytalem na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...