perkens Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 ostatnio dostaję porcję kilku spamów dziennie na mój email na www.gazeta.pl , jest jakaś dziwna wiadomość same kody tam są - pochodzą od adw-ludwikowski.com.pl. sprawdzałem tamtą strone i jest ona ... o poradach prawnych :blink: uzywam Outlook Express 6.0 - pomóżcie mi bo już mnie wpieniają te spamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Proponuję podpiąć się pod któryś z tych tematów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 jest na to sposob: http://ars.userfriendly.org/cartoons/?id=1...07&mode=classic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 sytuacja już opanowana, mój Spam Killer na www.gazeta.pl zajął się tym spamem i już więcej go na oczy nie zobacze :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 koles ma takie spamy na gg co jakis czas z roznych numerow.Jak sie tego pozbyc by ich nie blokowac za kazdym razem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zainstalowac np. Tlen.pl i odpowiednia wtyczke i skonfigurowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zainstalowac np. Tlen.pl i odpowiednia wtyczke i skonfigurowac.Ale by nie zmieniac komunikatora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...