Funner Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam Mam taki problem. Mam pewna plyte DVD z danymi. Nie porysowana, czysta wrecz jak nowa ze sklepu, wszedzie dziala u moich znajomych tylko nie u mnie. Nie widzi jej. Wchodze i jest pusta. A inne plyty cd i dvd smigaja u mnie, a ta jedna. Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego tak jest i jak zrobic by dzialalo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonoj Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Witam Mam taki problem. Mam pewna plyte DVD z danymi. Nie porysowana, czysta wrecz jak nowa ze sklepu, wszedzie dziala u moich znajomych tylko nie u mnie. Nie widzi jej. Wchodze i jest pusta. A inne plyty cd i dvd smigaja u mnie, a ta jedna. Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego tak jest i jak zrobic by dzialalo ? Zmień dvd-rom :) A tak na poważnie to raczej nic nie wymyślisz, też tak ostatnio miałem z oryginalną tłoczoną płytką cd. Testowałem na dwóch liteon'ach - żaden nie czytał; lg - odczytał bez zająknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Taki juz urok napedów DVD, moj LG czyta prakycznie wszystko ale juz QSI (czyt. ściek) w laptopie wybrzydza przy niektorych krazkach i nic na to nie poradzisz. Mozesz sprobowac jeszcze aktualizowac firmware ale to nie zawsze przynosi poprawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...