Shark19 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Zakladam temat gdyz na rynku pojawily sie nowe glosniki, konkurencyjne do Inspirow i Logitechow X-530 bedzie to glowny temat o tych glosnikach do momentu zebrania odpowiedniej liczby opini. szczegoly glosnikow : http://allegro.pl/show_item.php?item=84394610 licze na opinie kupcow, lub jakies testy. Edytowane 8 Lutego 2006 przez Shark19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Co prawda kupcem nie jestem, ale to, ze jako jeden z glownych parametrow podaje sie moc P.M.P.O. jakos nie napawa mnie zaufaniem do tych glosnikow. Znalazlem instrukcje do nich: http://www.gc-plus.de/bin/xs-445/xs-445_man.pdf Na plus mozna im zaliczyc podlaczenie zrodla dzwieku za pomoca kabli RCA i oddzielny regulator glosnosci tylnych glosnikow. Pasmo przenoszenia podane w instrukcji to 30Hz - 22kHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Wg mnie to kolejny bubel jakich mało. Na jakiej podstawie uważasz, że może to być konkurencja dla Logitechów i Creativów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Dla mnie wyglądają troche tandetnie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peza Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 to czy konkurencja....moze i tak ale napewno nie do takich firm jak Creative logitech ktore na swoj image marki nieco pracowaly..jesli"tamte" tez beda serio dobre to za pare lat moga stanowic konkurencje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Głosniki jakich wiele nic nowego jak dla mnie a napewno żadna konkurencja :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Jakoś nie mam zaufania do "komputerowych" zestawów głośników, zwłaszcza w tej cenie... - zresztą głównie słucham muzyki, więc stereo (+czasami sub) rządzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pccmaniak Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 jakos niechce mi sie wierzyc ze ten subwoofer ma 70W. Logitech i Creative juz wyrobili sobie pozycje na rynku, moim zdaniem nic im niezagrozi. Chociaz creative ma ostatnio wpadki z pilotami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark19 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Chociaz creative ma ostatnio wpadki z pilotami. A dokładniej ?? Psują się ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pccmaniak Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A dokładniej ?? Psują się ? TAK!!!! Glos sam sie zglasnia lub scisza, ale jak jest na gwarancji to wymieniaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...