White_fang Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Mam nastepujący problem. Posiadam Dsl 1mb dialog i router pentagram cerberus,. Przy konfiguracji routera wpisuje podstawowy i zapasowy dsn takie jakie dostalem od providera czyli dialogu, jednakze router ich nie widzi . Klikajac na diagnostic test caly czas wyswietla mi fail przy dsn. Wydaje mi sie ze przez to nie chodzi mi zadna strona interentowa :cry: Prosze pomozcie kazda rada sie przyda. Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 pokaz "ipconfig /all" z konsoli co to znaczy nie widzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 w ustawieniach karty sieciowej ustaw adresy DNS podane przez operatora i daj sobie spokój z routerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...