grycza Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Czesc mam wielki problem kupilem dzis ta plyte infinity 939 i karte geforce 6800gs i nie moge odpalic windowsa ciagle pisze blad dysku a dysk jest dobry bo sprawdzalem na drugim kompie w biosie tez zmienialem zeby startowal z dysku i nstalowalem windowsa ale po pierwszym resecie pisze to samo powiedzcie co mam zmienic w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=163642&st=0 chyba o ta plyte ci chodzi Edytowane 9 Lutego 2006 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grycza Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Tak o ta plyte mi chodzi tam tez napisalem o moim problemie ale nikt nic nie napisal a bardzo jestem wkurzony kupilem dzis nowego kompa a do windy nie moge wejsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btn Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Musisz sformatować ten dysk i zainstalowac windows od nowa! Te systemy tak mają że poważniejsza wymiana sprzętu (procesor, plyta) wiąże się z instalacją systemu od nowa. Bylo wiele razy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grycza Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 ale jak sformatuje i instaluje windowsa na samym poczatku gdzie on kopiuje pliki i zaraz sie komp resetuje to dalej nic stoi w miejscu zaraz za sprawdzaniem procka i iinych rzeczy cos trzeba ustawic w biosie ale ja niewiem co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...