siwyyy Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Propozycja ati; http://www.pcprojekt.pl/?p=katalog_produkt...id_produktu=881 propozycja nvidia; http://www.pcprojekt.pl/?p=katalog_produkt...id_produktu=353 Którą wybrać, czy wyższe taktowanie karty ati to wszystko... ew co innego cena ok 400zł pasywne na PCI-E... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Wg mnie 6600... Przynajmniej ja bym sie nawet nie zastanawial tylko od razu bralbym 6600... Edytowane 9 Lutego 2006 przez tazikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja mam 6600 i jest super. Na tyle obudowy Arctic TC na min obrotów, wentyl na procu przy normalnej pracy stoi, duży wentyl w zasiłce i jest stosunkowo cicho :-) W windowsie 60st. W NFS:MW dochodzi do 85st. Ja nie podkręcałem jeszcze, ale z różnych forów wiem, że łądnie można go podkręcić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 I nad czym tu sie zastanawiać?? Ten geforce bije na głowe tego radzia..... B) Sam go mam i jestem baaaardzo zadowolony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirWolF Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) heh co jak co ale smiesznie podali dane techniczne bo prawde mowiac nie poakzali nic procz taktowania..... no i pamieci.... to chlodzenie pasywne jakos mnie nigdy nie przekonalo do siebie..... no ale kto co lubi Polecam GeForca bez gadania :) Edytowane 9 Lutego 2006 przez AirWolF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 A może tego Asusa? http://www.skapiec.pl/site/cat/14/comp/57647 Rdzeń i tak podkręcisz do tych 450 Mhz, a pamięci 3,6ns z pewnością sie przydadzą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 BIerz tego 6600 on jest wydajniejszy od radka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Gigabyte PCI-E GF 6600 128MB DDR TV/DVI BIT - 362 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Jakiś czas temu poleciłem tego Gigabyte'a koledze. On jest zadowolony, ale wg. mnie karta nie jest ona pozbawiona wad. Po podkręceniu pamięci na 600 MHz zdarzały się freezy w grach, nie ma mozliwości zmiany zegarów osobno dla 2D i 3D, skwierczy. Być moze po prostu trafiliśmy na wadliwy egzemplarz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 A ja polecam kartę za 400 z małym hakiem, czyli Galaxy 6600GE. Jest to najlepsza propozycja w tym przedziale cenowym. Jak wiadomo karta ma duży potencjał do O/C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 A ja polecam kartę za 400 z małym hakiem, czyli Galaxy 6600GE. Jest to najlepsza propozycja w tym przedziale cenowym. Jak wiadomo karta ma duży potencjał do O/C. Ludzie czytajcie chociaż temat na który odpowiadacie. Karta miała być PASYWNA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 A ja polecam kartę za 400 z małym hakiem, czyli Galaxy 6600GE. Jest to najlepsza propozycja w tym przedziale cenowym. Jak wiadomo karta ma duży potencjał do O/C. Popieram. Miałem tą kartę i kręciła się jak szalona (635@1.5V GPU, 1350 MEM). Warto dołożyć 40 zł i ją kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...