hellrider Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Witam mam chlodnice od czegoś. Szukalem tutaj ale jakos nie widze tu takiej. Wiecie moze od czego to jest ? Bo przymierzam sie jej uzyc do WC... jej wymiary to 300x200x70 mm Edytowane 9 Lutego 2006 przez hellrider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 a po co ci wiedzieć od czego to ??? ważne że będzie chłodzić chyba nie ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellrider Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Jak bym wiedizal od czego to bym wiedzial tez jaka ma wydajnosc, bo to tez sie liczy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Jak bym wiedizal od czego to bym wiedzial tez jaka ma wydajnosc, bo to tez sie liczy nie ? skad bys wiedział? ... btw zobacz w wen.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 to ci powiem że na pewno nikt tego nie testował a pacząc na gabaryty to wydajności będzie na dobrym poziomie jeśli oczywiście ja wyczyścisz w środku ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellrider Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) termit_tm >>> w sumie troszke jej jest :) ale niestety podczas czyszczzenia znalazlem dziurke w mosiadzu :( taka prawie po igle. Macie jakies propoziszyn czym to zatkac ?? lutowanie, spawanie wypada z gry..... Edytowane 9 Lutego 2006 przez hellrider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DREDD Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Sadzac po rozmiarach i wyprowadzeniach po przeciwnych stronach to moze byc cos w klimatach chlodnicy od fiata 126 p BIS albo od czegos pokroju Cinquecento tylko starszego. Mozesz znalezc jakis niezly klej do metalu i nakleic na to kawalek mosiadzu badz miedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) bis miał wyjscia z jednej strony i trzecie z tyłu. Na allegro kiedys widziałem podobną i była od motoru. Edytowane 9 Lutego 2006 przez mkwd40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alimek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) termit_tm >>> w sumie troszke jej jest :) ale niestety podczas czyszczzenia znalazlem dziurke w mosiadzu :( taka prawie po igle. Macie jakies propoziszyn czym to zatkac ?? lutowanie, spawanie wypada z gry..... Poxsilina powinna być OK :) Ja mam przyklejone króćce do kadeta na poxsiline i nic nie cieknie :lol: :D Edytowane 9 Lutego 2006 przez Alimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 a to nie rozmięka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghost_dog Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 nie, rozmieka osmiorniczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 lutowanie, spawanie wypada z gry..... Czemu ? Polutuj to porzadnie i bedzie OK, dziura chyba nie ma srednicy 5cm ? ;] Mozna albo zalutowc dziurke abo kawalek miedzi dolutowac i zakryc dziurke :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 oczywiscieze polutowac, naszybciej, najpewniej najlatwiej. Na sile to taki maly otworek to nawet tasma mozna zakleic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 oczywiscieze polutowac, naszybciej, najpewniej najlatwiej. Na sile to taki maly otworek to nawet tasma mozna zakleic :D porownujesz lut do tasmy ? :) lut bedzie sie spisywal duzo lepiej niz jakikolwiek klej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 oj, no widomo zelut to latwo i szybko, ale dla mnie conajmniej dziwne jest pytanie o to jak zalatac taki otworek, chwile pomyslec, zrobic i gotowe. A jeszcze bardziej dziwne jest to ze lutowania odpada :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 ja mam prawie taką samą, tylko o długości 48cm była wymontowana z jakiegos starego autobusu (chyba jelcz) jesli ta dziurka jest jak po igle to załataj lutownicą ja zlutowałem raz całego żuka transformatorową 65W :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) oj, no widomo zelut to latwo i szybko, ale dla mnie conajmniej dziwne jest pytanie o to jak zalatac taki otworek, chwile pomyslec, zrobic i gotowe. A jeszcze bardziej dziwne jest to ze lutowania odpada :blink: tez mnie to dziwi ;) mysle ze najlepszy jest pomysl SZUK szybko, prosto i tanio :D pozdrawiam No co ty ... ja to bym rzucił na to jajko jak Chuck Noris. Białko sie zetnie i bedzie git ;) e,e !! Macgyver byl pierwszy ! to jemu w jeepie padla chodnica ;) wzial jajka, wbil do srodka, sciely sie i po problemie :] nie smiejcie sie to naparwde dziala :) tylko ze na krotka mete. Edytowane 9 Lutego 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Po drugie: jeśli się wam nie podoba post z hasłem ze lutowanie odpada to nie piszcie :/ nie podoba sie ale pytalismy sie dlaczego adpada............ Po czwarte: nie mam ochoty lutować bo może prądu nie mam , a nikt mi nie pomoże bo może nikogo nie znam, i chce skleić sobie nawet durna guma do życia ? nie masz pradu :blink: a kto powedział ze do lutowania prad potrzebny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 chyba nie chce lutować bo nie umie... co do dziurki zalep byle czym żeby było szczelne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellrider Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 NIe chodzi o to ze ni eumiem , ale co ja moge zrobic Transformatorowka 75 Watowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) NIe chodzi o to ze ni eumiem , ale co ja moge zrobic Transformatorowka 75 Watowa ? polutowac chodnice ? 75W to malo ? akurat. Nie potrzebujesz tony energii do tego ;d ehh Edytowane 10 Lutego 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Możesz kupić gazowego pikusia za 5zł jak ta transformatorówka Cię nie satysfakcjonuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 w mitbusters nie obalili mitu o białku bo to prawda da sie chlodnice załatac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 w mitbusters nie obalili mitu o białku bo to prawda da sie chlodnice załatac ;)No dlatego o tym wczesniej wspomnhiałem. Taki patent jest stosowany w awaryjnych przypadkach jak w drodze ci chłodnica nawali. Wystarczy wbić jajo w chłodnice poczekac az zastygnie i jazda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...