nogaj Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Doradzi mi ktos jakiego tego geforca kupic?? Zastanawiam sie na Point of View bo jest najtanszy a ja tej karty i tak na razie podkrecac nie bede ( chyba nie bedzie takiej potrzeby ^^) komp i tak ma byc only for game wiec czy dostane jakies tam dodatki to mi to tesh zwisa ;] reszta mojego kompa ktorego mam zamiar kupic: Sempron 64 3000+ s.939 Asrock K8 Dual Sata II Agp Pci-e 2 x 512 DDR 400 godram AC Freezer 64Pro HuntKey HK-400AP Samsung 80Gb 8M * nie pamietam dokladnie jaki ale wiecej mi nie trza bo mam 2 kompa w domq;]) jakis naped optyczny a i czy na tym sprzecie uda mi sie tego sempronika podcignac do okolo 2.2-2.3 ghz ?? pozdro » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « B) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 karta grafiki jak najbardziej byle jakiej firmy :) wszystkie maja takie same chlodzenie tylko naklejka inna.. mozesz brac tego poV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Tu masz za 1160 Leadtek'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogaj Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 a co z tym sempronkiem?? Uda sie na tym zestawieniu dojsc do 2.3 ghz ?? ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 pojdzie na 100% najgorsze lataja wlasnie 2300 mhz :) a mysle ze jak tarfisz jakiegos dobrego procka...to moze i z 2800 mhz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogaj Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 ok dzieki wielkie ;*;* :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 pojdzie na 100% najgorsze lataja wlasnie 2300 mhz :) a mysle ze jak tarfisz jakiegos dobrego procka...to moze i z 2800 mhz :)Najgorsze latają na 2250 Mhz. Wiem bo mam :wisielec: Chyba, że od poczatku bierzemy pod uwagę vmody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...