_Platinium_ Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Witam. Mam taki problem, że ściąnąłem sobie pewien film i nie mogę go otworzyć... W Windows MP pojawia się tylko napis "Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku. Odtwarzacz może nie obsługiwać tego typu pliku lub kodera-dekodera użytego do skompresowania pliku." Żadnym odtwarzaczem nie idzie tego otworzyc...wszystkie kodeki jakie tylko znalazlem mam zainstalowane i nic... Będę wdzieczny za wszelką pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Witam. Mam taki problem, że ściąnąłem sobie pewien film i nie mogę go otworzyć... W Windows MP pojawia się tylko napis "Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku. Odtwarzacz może nie obsługiwać tego typu pliku lub kodera-dekodera użytego do skompresowania pliku." Żadnym odtwarzaczem nie idzie tego otworzyc...wszystkie kodeki jakie tylko znalazlem mam zainstalowane i nic... Będę wdzieczny za wszelką pomoc... w systemie brakuje odpowiedniego dekodera Video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Sciagnij sobie AVIcodec i zobacz jakie kodeki zostaly uzyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Platinium_ Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Zainstalowalem ten program i gdy zaznaczam ten plik z filmem program się zawiesza :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Może to film w formacie rmvb (zajmuje najwyżej 500 BM) t potrzebujesz kodek real alternative i program SubEdit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...