yzydor Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Mam dylemat. Co będzie wydajniejsze i bardziej opłacalne. ASUS 6800 GT PCI-E 256 MB GDDR3 / 256 bit czy saphhire gto2 256/256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Jezeli GTO^2 jesm modowalne(a chyba wszystkie sa ;)) i wykrecisz je do zegarow x850xt a moze nawet x850XT PE to bedzie szybsze od GF6800GT a nawet od GF6800Ultra. Ale pamietaj ze radek jest zgodny max z SM2.0 co dzisiaj jeszcze nie jest az tak przydatne ale jutro moze juz byc a wtdy radek zacznie juz odstawac w jakosci grafiki i w wydajnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 nieee nigdy ! 6800GT na pci-e ! niggdyyyy ! juz predzej 68GS :) ile chcesz max przeznaczyc ? rozgladaj sie za 7800gt (cena = 1150zl) a z tych dwoch to tylko i wylacznie radeon albo jeszcze na allegro modowalne connect3d chodza po 700zl ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Powiedz yzydor, czy masz jakieś ograniczenia cenowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yzydor Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Powiedz yzydor, czy masz jakieś ograniczenia cenowe?No piowiem Ci że tak max 900zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Tu masz post na temat tego Asusa 6800 GT http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=181913&hl= Sam takiego nabylem i jestem b. zadowolony. Kosztuje 819 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 900 ziko powiadasz. W tej cenie to modowalny 6800GS. http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=752&action=all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 900 ziko powiadasz. W tej cenie to modowalny 6800GS. http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=752&action=all Ale kolega szuka karty PCI-E :D Ja radze 6800GS ,bo lubie widziec wszystko co oferuje gra :) Taki GTO2 po modzie i po o/c bedzie wydajniejszy ,ale w nadchodzacych grach nie wygeneruje wszystkich efektow :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ale kolega szuka karty PCI-E :D Ja radze 6800GS ,bo lubie widziec wszystko co oferuje gra :) Taki GTO2 po modzie i po o/c bedzie wydajniejszy ,ale w nadchodzacych grach nie wygeneruje wszystkich efektow :wink: pozdroAle mzoe byc tez taka opcja, ze w grze w ktorej jest implementacja wszystkich "nowinek", 6800gs przez to ze je obsluguje, mzoe nie wyrobic. Nie mowie, ze tak bedzie ale pamietam jak testowalem fx5600 ultra (ultra 2 chyba) i taki FarCry chodzil o niebo grzej na FX niz na GF3Ti wlasnie przez "nowinki" w popstaci dx9. Zreszta zrobisz jak chcesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Heh no moze masz racje ale imo do serii FX serii 6 "troche" brakuje :D Widac zreszta ze wydajnosc w SM3.0/HDR z seria 6 nie jest tak zle :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yzydor Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) To ja ju nie wiem. GT czy GS a moze GTO2 Holipka !!! Mam moliwoliwo zakupienia GTO2 niezwlego egzemplaza. Ale GT jest w podobnej cenie i nie wiem co bedzie lepsze bo GT nie sa za szybkie. A co to za wersja GS? Edytowane 10 Lutego 2006 przez yzydor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ... A co to za wersja GS? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=169137 milej lektory :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 jak chcesz odpalić np nowego Farcry(Crysis) to musisz wybrać karte z sm3.0 , więc radki x800-850 odpadają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 jak chcesz odpalić np nowego Farcry(Crysis) to musisz wybrać karte z sm3.0 , więc radki x800-850 odpadają BZDURA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) ja jednym z serwisów takie wymagania były podane , okaże się za około rok czy to prawda czy nie , więc nie pisz odrazu , że to bzdura Edytowane 10 Lutego 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 jak chcesz odpalić np nowego Farcry(Crysis) to musisz wybrać karte z sm3.0 , więc radki x800-850 odpadająŻe co? Farcry crysis na pc?Chyba ci sie coś pomyliło albo ja czegoś nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 może ci się pomyliło w Insticts? chyba troche jesteś do tyłu , jest temat na tweaku odnośnie tej gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 może ci się pomyliło w Insticts? chyba troche jesteś do tyłu , jest temat na tweaku odnośnie tej gryFaktycznie pomyliło mi sie z tym instinct na xboxa hehe sorry trza poczytac co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) BZDURA... Nie bzdura tylko prawda,na X800 to bedziesz mógł sobie pomarzyc o hdr lub innych zajefajnych efektach :razz: X800 to w tej chwili tylko porządny fillrate a technologicznie to 100 lat za murzynami. Uwierz mi wiem coś o tym:P Widziałem jak wyglądaj gierki z SM.30 i teraz pluje sobie w brode ze kupiłem X800 <_< Edytowane 11 Lutego 2006 przez =H2o=Destroyer[PL] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...