Arrp0r11os Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 mam takie cos co mam zrobic aby pojawialy mi sie normalnie miniaturki obrazkow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) mam takie cos co mam zrobic aby pojawialy mi sie normalnie miniaturki obrazkow? w programie Irfanview, odznacz skojarzenie programu z formatami plików graficznych Edytowane 9 Lutego 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrp0r11os Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 dalej to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 rmb na pliku> właściwości i zmień domyślną przegląradkę graf na windowsową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro52 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 WIDOK>MINIATURY:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemot Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 wpisz regsvr32 shimgvw.dll - masz tą usługę wyrejestrowaną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) wpisz regsvr32 shimgvw.dll - masz tą usługę wyrejestrowaną.jak chcesz żeby tą bibliotekę wyrejestrować, trzeba użyć przełącznika /U regsvr32 /U shimgvw.dll polecenie które podałeś rejestruje bibliotekę :wink: polecenie rejestrujące usługę wygląda tak: sc create [service name] [binPath= ] <option1> <option2>... polecenie usuwające usługę z rejestru wygląda tak: sc delete [service name] <option1> <option2>... Edytowane 25 Lutego 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...