Kiczis Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 a wiec chce sobie zmontowac wc o ile finanse na to pozwola ;] i tak mam filtr kubelkowy od akwarium fluwal 204 i 304 ktorew beda sluzyc jako pompa i zbiornik do tego chce kupic wezyki i zlaczki i oczywiscie blok i chlodnice. i tu jest problem... potrzebuje chlodnicy ktora jest ladna i estetyczna (czarna) jakas ze starego auta odpada i znalazlem kilka chlodnic ale nie wiem ktora z nich jest najlepsza... moze polecacie cos ? acha i do tego oczywiscie jeszcze blok na cpu ;| ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 NIkt za ciebie układu nie złoży .... wysil sie troche! Wszystko na forum jest wystarczy poczytać. Powinni banować za takie posty :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) yy ja tylko sie zapytalem czy moja pompa wydali i to jest najwaziejsze ;] EDit: znalazlem chlodnice freezer 2 x 120 mam nadzieje ze bedzie git ;) Edytowane 9 Lutego 2006 przez Kiczis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) yy ja tylko sie zapytalem czy moja pompa wydali i to jest najwaziejsze ;]Lol .... piszesz i nawet nie wiesz co .... przeczytaj swojego wczsniejszcego posta jeszcze raz i wywioskuj o co w nim pytałes ... ale napewno nie o to czy pompka da rade!!! Edytowane 9 Lutego 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) hyh rzeczywscie nie do konca to wynika z mojego posta ;) a wiec jeszcze raz pytam czy pompa wydali ?? Edytowane 9 Lutego 2006 przez Kiczis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 powina ale te popmpy z tego co pamiętam to sa glosne B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) nie, sa ciche ;) przynajmniej mi sie tak wydaje ;) a szczegolnie jak nie ma w nich wkladow wtedy wirnik jest o wiele cichszy bo nie ma oporu ;) Edytowane 9 Lutego 2006 przez Kiczis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 powina ale te popmpy z tego co pamiętam to sa glosne B)... i strasznei drogie :blink: Ale jezeli posiadasz to i wiesz czy głośno pracuje to oceń. Pod względem wydajności to da rade jedna spokojnie. Nie potrzebne są az dwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 mam do wyboru a mam je stad ze brat kupic wielkiego tetrateca do akwa chyba najwiekszy albo 2 z filtow kubelkowych ;) no nie liczac walsnych modow z calym akwairum filtrem ale co tam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 mam do wyboru a mam je stad ze brat kupic wielkiego tetrateca do akwa chyba najwiekszy albo 2 z filtow kubelkowych ;) no nie liczac walsnych modow z calym akwairum filtrem ale co tam ;)Nic z tego nie rozumiem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) ja też :lol: tylko najlepiej zagotuj je lub zalej czymś trującym bo jak były w akwarium to pewnie pełno żyjątek na nich B) PS. To chyba jakiś żargon akwariowców Edytowane 9 Lutego 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 heh poprostu mam 2 filtry kubelkowe czyli takie zewnetrzne do wyboru bo oba sa nieuzywane po 2 nie ma w nich zyjatek :) po trzecie to nie zaden zargon akwariowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...