bublus Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) mam problem bo nie działa mi java w Explorerze zainstalowałem najnowszą jave firmy Sun i w operze chodzi wszystko cacy a jak włączam Internet Explorer chodz by nawet głupi czat na interii to nie działa pisze żebym ściągnął. już drogi dzień się z tym męcze i szukam wszędzie i nic nie znalazłem co by rozwiązało mój problem ;/ co to może być?? :mur: :mur: :mur: Edytowane 9 Lutego 2006 przez bublus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) a używałeś opcji w IE? i masz zainstalowaną napewno ta javę? http://www.java.com/en/download/manual.jsp Edytowane 9 Lutego 2006 przez stefe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 sprawdz zabezpieczenia IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) to chyba wyjaśnia że mam zainstalowaną jave :P a gdzie są te opcje/zabezpieczenia IE?? Edytowane 9 Lutego 2006 przez bublus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 narzedzia opcje internetowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 narzedzia opcje internetowe i co tu może być nie tak?? wszystki zabezpieczenia na poziomie domyślnym ;P a reszta tak jak była nic nie było zmieniane :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 no wlasnie default moze zmien na swoje i zobacz jak masz ustawiony FW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 no wlasnie default moze zmien na swoje i zobacz jak masz ustawiony FW jak bys powiedział jeszcze co był bym wdzięczny. bo mi się wydaje że wszystko jest ok ustawione <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 daj screena co sie wyswietla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 daj screena co sie wyswietla nie rozumie tego posta :-P jeżeli chodzi ci o jakiś bład co się wyświetla to musze ci powiezieć że właśnie nic nie wyskakuje żaden błąd poprostu strona się nie ładuje i pisze żebym jave sciągnął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 zobacz screena tak masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 zobacz screena tak masz ? dokładnie tak samo mam <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ja w ogole po instalacji windowsa nie mam javy i dlatego musze pobrac jave microsoftowska(najlepsza chyba do IE) np stad http://pliki.republika.pl/tool/msjavx86.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Twoja najlepsza java do IE jest od kilku lat nierozwijana. Jest dziurawa i dostepna tylko jako aktualizacja. W zadnym nowym systemie tego czegos nie ma(juz od XP SP1a) i na szczescie juz nigdy nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 prostrzym rozwiazaniem jest uzywanie opery a w niej javy ;) a tak pozatym ustaw w zabezpieczeniach ie na srednio-niskie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 opery to ja używam i wszystko działa ale explorer jest mi potrzebny do programów typu P2m i musi na nim java chodzić a jak na razie nie działa. zabezpieczenia zmieniłem ;/ i nie działa :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...