michaln007 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Mam problem z usunieciem 2 folderów z kompa próbowaem juz wszystkiego i cały czas wyskakuje komunikat ze nie mozna usunąć bo cos tam a foldery sa puste. Czym to usunąć mze jakis program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 bez grzebania w rejestrze, uprawnieniach itd. zobacz to: "UNLOCKER" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabeuek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 W autopatcherze jest również unlocker jako dodatkowa aplikacja, działa w ten sposób, iż klikasz prawym klikiem na folder lub plik, którego nie możesz usunąć, wciskasz "Unlocker" i za chwile możesz usunąć. Polecam ściągnąć i zainstalować Autopatchera pl - ciekawe rozszerzenia dla windozy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaln007 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 A co robi ten autopatcher i czy o to chodzi to co znalazłem http://autopatcher.pol.pl/ i tak btw to thx usunołem te 2 pliki unlockerem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...