Skocz do zawartości
IamWeasel

Cały Komp Za Ok 4500

Rekomendowane odpowiedzi

Ja poleca takie coś:

Opteron 144 s.939 cena: 799zł

Epox EP-9NPA+Ultra cena: 365zł

GF7800GT cena: 1150zł

Patriot 2x1GB cena: 719zł

Samsung SP 160GB cena: 285zł

LG GSA-4163B cena: 145zł

AC Freezer 64Pro cena: 65zł

Wychodzi 3528zł bez budy

Tagana 380 pisałeś wyżej że posiadasz więc zasilacza kupować nie musisz. Wiem że troche przesadziłem. Ale 2GB w grach dają niesamowitego kopa. Możesz zamiast Epoxa wziąć Asrocka K8 939Dual-Sata2 i wtedy powinieneś się zmieścić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety te x1800xl niestety nie wszystkie się dobrze kręcą wiec albo ktos z tweaka ma na sprzedaż powiedzmy selekta, albo poprostu kupimy 7800gt co też jest dobrą grafą ten epox też jest bardzo fajny a te 2gb to się zgodzę przydadzą się więc żeby się zmieścić też trzeba wziąśc asrocka co też jest jedna z lepszych płyt z epoxem napewno pod względem Oc przegrywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja poleca takie coś:

Opteron 144 s.939 cena: 799zł

Epox EP-9NPA+Ultra cena: 365zł

GF7800GT cena: 1150zł

Patriot 2x1GB cena: 719zł

Samsung SP 160GB cena: 285zł

LG GSA-4163B cena: 145zł

AC Freezer 64Pro cena: 65zł

Wychodzi 3528zł bez budy

Tagana 380 pisałeś wyżej że posiadasz więc zasilacza kupować nie musisz. Wiem że troche przesadziłem. Ale 2GB w grach dają niesamowitego kopa. Możesz zamiast Epoxa wziąć Asrocka K8 939Dual-Sata2 i wtedy powinieneś się zmieścić.

Widzę, że dużo ludzi radzi 2GB więc chyba przemyślę danie tyle kosztem innych częsci. A Tagana mam ja w swoim kompie i nie mam zamiaru dawać go kumplowi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi