kim. Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 No wiec tak: Sempron 3000+ OEM 64bit socket 939 379zl Arctic Cooling Freezer 64 69zl ASRock k8 Dual sataII s.939 agp i pci 229zl Radeon X800GTO2 Sapphire 256MB DVI + TV bulk (PCI-E) 969zl TwinMOS DDR 512Mb/400Mhz CL 2.5 PC3200 152zl Seagate ST3808110AS 80GB sATA II 219 zasilacz/obudowa(150zl)?? jak widac brakuje mi tylko zasilki. sprzet nigdy nie bedzie krecony wi ec wystarczy zwykla 350? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Zasiłka może być HuntKey HK-350AP lub Fortron 400wat. Przydało by się 1GB ramu i dysk może samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 80 GB to troszke malo .... teraz to 160 najmniej !!:] i zasilacz :) 400 W fortron :) 89 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirWolF Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 jak dla mnie dziwne ze takie chlodzenie.. skoro o podkrecaniu nie ma mowy... a jezeli chodzi o zasilanie.... na to sie nie powinno zalowac kasy :) Dysk 80 troche maly ale jezeli nie masz zamiaru nic tam pchac to po co komu wiekszy.... malo troche kasy jak na zasilacz i obudowe lacznie :P ale to jest tylko moje zdanie a zapewniam cie ze ja dopiero wkracza w swiat sprzetu :P :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 zestawik spox ale za mało ramu B) weź conajmniej 1 gb najlepiej od patriota.....noi zastanów sie raz jeszcze nad tym radeonem <_< aaaa i jeszcze zasilator od furtrona 350W-400W+ dobrze wentylowana obudowa noi ten dysk....160gb to minimum B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Albo GEIL :D Pamieci a dysk wes 160 GB :) bo nei duza roznica ceny ... a to wkoncu 2 razy wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Sprzet nie bedzie krecony,a grafika bedzie modowana na X850XT PE? Bo jezeli nie to lepiej wziac 6800GT (nie polecam 6800GS z racji, ze ta grafa po podkreceniu pokazuje co potrafi, a sprzet ma chodzic na stockowych ustawieniach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 nom i jest tansza:) (chyba :wink: ) poprawcie mnie jak sie myle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim. Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) karta bedzie modowana wlasnie dlatego biore gto2. wogole to nie dla mnie i mam taka kwote i musze sie zmiescic nie ma mowy o jakims "dozbieraniu" sobie. dlatego pytam czy wystarczy zwykla 350/400 razem z jakas obudowa. jestem nawet sklonny na s754 jezeli bede musial ale czy warto? no i wtedy moglbym Leadtek GeForce 7800GT 256MB 2xDVI. ale kosztem plyty/procesora :(. wiec co byloby rozsadniejszym rozwiazaniem? Edytowane 9 Lutego 2006 przez kim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 niee nie warto wes slabsza grafe a procka i mobo na s.939 przynajmniej ja bym tak zrobil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Zasilka 350/400W spokojnie starczy tylko, ze markowa (z tanszych moze byc np. Fortron, Delta lub cos drozszego HuntKey, Chieftec) Rozumiem, ze 512MB ramu jest tylko tymczasowo i jak kumpel dozbiera kiedys kasy to sobie kupi druga kostke, dla najnowszych gier taka mala ilosc ramu (512MB) bedzie waskim gardlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 GTO 2 można mieć 100 zł taniej na www.esc.pl Co do reszty to dysk 80 gb wystarczy jeśli masz nagrywarke DVD gdyż filmy można spokojnie na płytach trzymać. Co do obudowy i zasilacza to najlepsze rozwiązanie sciągniesz z www.proline.pl Huntkey 350 - 169 zł , Obudowa 70 zl. Więc spokojnie sie wymieścisz jeśli zgarniesz GTO z ESC ... dodatkowo na ESC jest wersja BOX Lecz osobiście niebrał bym GTO2 tylko GTO Fire blade i do tego jeszcze 512 DDR. Dołączam sie do propozycji dysku samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Zasilcz tylko huntkey :] Zasilacz utrzymie Ci spokojnie tego sprzęta co masz :] Dysk faktycznie 160GB by sie przydało ja polecam samsunga (stosunkowo cichie) Arctic spokojnie schłodzi tego sempa :] I nawet na O/C styknie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ja na twoim miejscu dołożyłbym do lepszej płyty głównej np msi k8n - coś z takich, ogólnie zestawik fajny ja bym jeszcze zamiast arctica wziął thermaltake'a golden orb 2 (zwracam uwage na detale a arctic na dobrą jakość wykonania nie grzeszy ;) wg mnie dysk 80 starczy kiedys sobie mozesz dokupic jakis drugi 2 dyski pracuja sprawniej niz jeden pozdr bier na socket 939 oczywiście sempka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 dołożyłbym do lepszej płyty głównejWedług mnie lepsze od tego asrocka są epox i dfi <_< Ale sam asrock też jest dobrą płytą jak za tą cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 nom np taki epox 9nda3j Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 "jak za tą cenę" a czy msi k8n to jest zła płyta główna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 porownywalna do gigabyte k8ns...:) (tak mis ie wydaje...nie najgorsza szkoda ze tylko \2 banki na ddr...:() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) to dziadostwo.....! myślałem że msi robi dobre mobosy to chyba jak bede zmienial platforme to sobie dfi kupie..... dfi jest dobre do podkrecania?? mały edit ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=84759123 a ta płyta jest dobra?? sądząc po cenie wydaje mi się że tak;) od początku chodziło mi o tą msi ale nie znałem nazwy dokładnie ;) pozdr. :D Edytowane 10 Lutego 2006 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 dfi jest dobre do podkrecania??Nie :mur: Tu jest ironia jak by co <_< To jest najlepsza płyta jeśli chodzi o oc na 939, zaraz za nią jest epox i asrock <_< Poszukaj <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 DFI to plyty ktore sie najlepiej ze wszystkich kreca...nie ma wiekszego kozaka od DFI a co do tego gigabyte k8ns tonei padaka..:) tylko ze ma problem z pamieciami..ddr tak pozatym to plyta bardzo dobra ..mojim zdaniem 2 po dfi na agp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 http://allegro.pl/show_item.php?item=84759123 a ta płyta jest dobra?? sądząc po cenie wydaje mi się że tak;) od początku chodziło mi o tą msi Ten MSI jest jedną z najlepszych płyt pod s.939 na nF3. Sam mam taką i jest super. Jej plusem jest również szeroka charakterystyka napięciowa. Jak kupisz OCZ Booster, to możesz dać na RAM do 4V. Jednak teraz kupując płytę nie brałbym rzadnej pod AGP, ponieważ to gniazdo jest nierozwojowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 a no ...terz to tylko pci-e. a pozatym na agp karty sa drozsze od pci-e ale znowu plyty troszke wiecej kosztuja...:D ale wlasnie od tego jest asrock dual sataII s.939 jest i agp i pci-e pelne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 nom wiedziałem że się nie mylę ;) też sobie może pod koniec roku taką kupię ciekawe ile bedzie kosztowala ?? pewnie z ok 300 ;) nie ważne opsss ona jest na agp 8x :( szkoda jednak będę musiał kupić co innego ;) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 nom wiedziałem że się nie mylę ;) też sobie może pod koniec roku taką kupię ciekawe ile bedzie kosztowala ?? pewnie z ok 300 ;) nie ważne opsss ona jest na agp 8x :( szkoda jednak będę musiał kupić co innego ;) pozdr. kup dfi infinity na s.939 :) pci-e jest ) bedziesz zadowolony a jakie mozliwosci o/c B) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=21367 taka? a takie cudko abita\? : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=21190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewiatan Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Tak, ta... tylko nie komputronik...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 A ja polece tą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ten epox tez dobry ale DFI lepsze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ten epox tez dobry ale DFI lepsze:) Jeżeli myślisz o DFI Infinity to sie mylisz. Bo LanParty to się zgodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...