Klosiak Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Witam! Kupilem dzis kabel S-Video+jack 3.5mm ---> SCART (eurozlacze) i podlaczylem nim TV z moim Leadtekiem A6600GT TDH...obraz na TV jest tyle ze czarno-bialy ::mur:: Kombinowalem z opcajmi i ustawieniami (PAL/NTSC itd.) i [gluteus maximus]...nic to nie daje obraz calyczas jest czarno-bialy :( Da sie to jakos zrobic zeby obraz byl w kolorze ??? TV to jakis ELEMIS...ale eurozlacze ma ;) Program TV-Tool tez nie pomaga :( Pozdrawiam! Edytowane 9 Lutego 2006 przez Klosiak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108966 szukajka Twoją kochanką... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108966 szukajka Twoją kochanką... Super...uzywalem szukajki i nie znalazlem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi :mur: Albo ujme to inaczej...robilem to co bylo w watkach ktore znalazlem i dalej mam czasrno-bialy obraz :mur: wiec nie pitol mi o szukajce bo nie pierwszy raz pisze na tym forum :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Super...uzywalem szukajki i nie znalazlem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi :mur: Albo ujme to inaczej...robilem to co bylo w watkach ktore znalazlem i dalej mam czasrno-bialy obraz :mur: wiec nie pitol mi o szukajce bo nie pierwszy raz pisze na tym forum :angry: Ja miałem taki sam problem na mojej galaxy 6600gt tylko serwis jej pomogł na początku miałem kolor z svideo i chinchy.A po jakimś czasie tylko kolor był na chinchu a svideo sie zwaliło nienaprawialne karta do wymiany.Miałem problem bo serwis nie uznał za pierwszym razem reklamacji a nawet ciecie nie sprawdzili wyjścia svideo.Ale za drugim razem poszło lux karta do producenta i wymiana na tą co mam w podpisie.Sprawdź jezcze kabel może to jego wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Rozwiazalem problem...po prostu TV nie ma obslugi SVIDEO przez eurozlacze.Kupilem przelotke z SVIDEO -> Chinch (taka lepsza z wlutowanym rezystorem i polaczona luminancja i chrominancja) i podlaczylem TV przez nia i wszystko smiga w kolorze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...