Skocz do zawartości
Klosiak

Leadtek A6600gt Tdh Tv-out Problem Czarno-bialy Obraz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Kupilem dzis kabel S-Video+jack 3.5mm ---> SCART (eurozlacze) i podlaczylem nim TV z moim Leadtekiem A6600GT TDH...obraz na TV jest tyle ze czarno-bialy ::mur:: Kombinowalem z opcajmi i ustawieniami (PAL/NTSC itd.) i [gluteus maximus]...nic to nie daje obraz calyczas jest czarno-bialy :( Da sie to jakos zrobic zeby obraz byl w kolorze ???

TV to jakis ELEMIS...ale eurozlacze ma ;) Program TV-Tool tez nie pomaga :(

Pozdrawiam!

Edytowane przez Klosiak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super...uzywalem szukajki i nie znalazlem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi :mur:

Albo ujme to inaczej...robilem to co bylo w watkach ktore znalazlem i dalej mam czasrno-bialy obraz :mur: wiec nie pitol mi o szukajce bo nie pierwszy raz pisze na tym forum :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super...uzywalem szukajki i nie znalazlem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi :mur:

Albo ujme to inaczej...robilem to co bylo w watkach ktore znalazlem i dalej mam czasrno-bialy obraz :mur: wiec nie pitol mi o szukajce bo nie pierwszy raz pisze na tym forum :angry:

Ja miałem taki sam problem na mojej galaxy 6600gt tylko serwis jej pomogł na początku miałem kolor z svideo i chinchy.A po jakimś czasie tylko kolor był na chinchu a svideo sie zwaliło nienaprawialne karta do wymiany.Miałem problem bo serwis nie uznał za pierwszym razem reklamacji a nawet ciecie nie sprawdzili wyjścia svideo.Ale za drugim razem poszło lux karta do producenta i wymiana na tą co mam w podpisie.Sprawdź jezcze kabel może to jego wina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozwiazalem problem...po prostu TV nie ma obslugi SVIDEO przez eurozlacze.Kupilem przelotke z SVIDEO -> Chinch (taka lepsza z wlutowanym rezystorem i polaczona luminancja i chrominancja) i podlaczylem TV przez nia i wszystko smiga w kolorze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi