Grzesko Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Witam. Potrzebuje wrzucic 4 zdjęcia na server aby kilka osób mogło oglądnąć je. I tu jest mój problem ?? NIe umiem znaleśc darmowego servera na którym mógłbym umieścic te obrazki. Może mi ktoś podać jakiś server ?! Mam nadzieje że istnieja takie....... Nie znam się na tym....... Z góry Dziękuje...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 www.freehost.pl serwer jest darmowy i bardzo przydatny. Nawet laik nie będzie miał problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 www.freehost.pl serwer jest darmowy i bardzo przydatny. Nawet laik nie będzie miał problemów.a czy masz tam konto? orientujesz sie czy za free jest chociaz jedna baza danych mysql? bo jakos nie widze o tym wzmianki, ani w tym co jest dostepne, ani w tym co nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesko Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Dziękuje :-) Zaraz lukne co i jak :-) Super. Zdjęcia już wstawiłem. Jeszcze raz dziękuje za pomoc. Edytowane 10 Lutego 2006 przez Grzesko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...