HucK Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Kupiłem sobie tą kartę http://allegro.pl/show_item.php?item=85293544 Według oznaczeń na kościach jest to pamięć 2.8, ale przy 600(300) MHZ już sieje artefaktami. :( Nie wiecie co może być tego przyczyną? Sprzęt w podpisie... ;( Sam osobiscie sprawdzilem oznaczenia i wynika za 2.8ns. Edytowane 9 Lutego 2006 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Niedowoltowana grafa, albo sie przegrzewa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Przegladales temacik w subie ATi? ;] Kosci gorace? Nawiew? Bawiles sie w nizsze taktowanie rdzenia dla wyzszych mhz pamiatek? Zadnych mechanicznych uszkodzen karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Przegladales temacik w subie ATi? ;] Kosci gorace? Nawiew? Bawiles sie w nizsze taktowanie rdzenia dla wyzszych mhz pamiatek? Zadnych mechanicznych uszkodzen karty? Szukałem, ale podobnego problemu nie znalazłem Zimne, radiatorki miedziane mam, próbowałem na różnych taktowaniach i nic, nawet rdzen na standard i pamiec przy 310 wywala. Uszkodzeń żadnych Edytowane 9 Lutego 2006 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikorrr Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Szukałem, ale podobnego problemu nie znalazłem Zimne, radiatorki miedziane mam, próbowałem na różnych taktowaniach i nic, nawet rdzen na standard i pamiec przy 310 wywala. Uszkodzeń żadnych No to sa tylko 2 mozliwosci: 1. Za male napiecie na kosciach ram czyli bedzie trzeba jakiegos moda zrobic. 2. Oznaczenia na kosciach nie ida w parze z faktyczna zawartoscia kosci. Byly przypadki ze pamieci o czasie dostepu 5 ns krecily sie na 700 MHz wiec napewno nie byly one 5 ns. Czasem zdarza sie ze producenci pamieci robia jakas partie ktora idzie dla jakiegos odbiorcy na "cito" i nie zmieniaja oznaczen na obudowie mimo ze maja inne wlasiwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Te kostki mi pasują bardziej na 3.3 ns :/, bo nawet wiatrak 80mm dałem, żeby na nie dmuchał, a na rdzen vega silencera i rdzen leci na 415 (skonczylesm wskaznik w ati tray tools :D) a pamięć tylko na 300 :/ Gadalem z gosciem i mowil ze jak mi bardzo zalezy to moze mi wymienic na jakaś kartę co się lepiej kręci, ale i on i ja uważamy, że "skóra nie jest warta wyprawki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Moje pamięci 3,6 idą ponad 600 Mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...