Skocz do zawartości
masin

Blazing Angels

Rekomendowane odpowiedzi

Akcja II wojna , strzelanko-symulator ???

Podniebna nawalanka , widok z za samolotu , dosyć dynamiczna i okraszona ładną grafiką.

Do wyboru 39 maszyn z okresu 2 wojny , 18 misji w trybie kariery , 40 misji skirmish.

Produkcją zajmuje sie UBI Soft Romania (Silent Hunter III).

IMHO dość ciekawy tytuł bo podobnych na pieca brak :)

Ciekawe bo nie planowano wydania tego na blaszaki.

Polecam fimy robią wrażenie.

tutaj info:

http://pc.ign.com/articles/686/686893p1.html

strona oficjalna:

http://www.blazing-angels.com/uk/

Edytowane przez masin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Denaturatos

calkiem przyjemna gierka, i ladnie chodzi w medium 1024*768 na moim herku (ATH2200,256ram,GFti42000)

London mnie rozwalil na lopatki, takiej akcji jeszcze w zadnej grze nie widzialem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

calkiem przyjemna gierka, i ladnie chodzi w medium 1024*768 na moim herku (ATH2200,256ram,GFti42000)

London mnie rozwalil na lopatki, takiej akcji jeszcze w zadnej grze nie widzialem.

no to super widac sie postarali co do optymalizacji :)

zarzuc pare screenow z Ti4200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Denaturatos

ok zaraz zrzuce, niestety w demowce caly czas musze od nowa przechodzic misje :[, moze wieczorkiem sie ostro wezme to pokaze londyn ktory zamiata.

ok, zrobilem kilka screenow z grafika na max :P bez AA

sprzet Athlon 2200+ 256 ram i GF Ti4200 64mb

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

wieczorem zapodam screeny z londynu, niestety bede musial zmniejszyc grafe bo chociaz gierka i tak jest super zoptymalizowana to moj komp juz troche jest za stary na nowe gry ;p.

Edytowane przez Denaturatos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem w demo....podoba mi się gra....lubie czasami taka typowa arcade game.

no wlasnie a na pieca czesto brakuje takich gierek a to niezla frajda polatac sobie taki i ponawalac

nie martwiac sie o wysokosc ,paliwo klapy itp ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie a na pieca czesto brakuje takich gierek a to niezla frajda polatac sobie taki i ponawalac

nie martwiac sie o wysokosc ,paliwo klapy itp ...

I to właśnie mi się w niej podoba, taka "bezstresowa" jeśli można to tak ująć.....myśle, że wiesz o co mi chodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Denaturatos

ja tez uwielbiam sobie "polatac" ;p bez martwienia sie o paliwo czy amunicje, BA to dla mnie niezla szpila, miedzy innymi dlatego ze chodzi plynnie na moim kompie.

Akcja czasami przypomina sceny z Pearl Harbor :D, bardzo przypadl mi do gustu efekt takiej "starej tasmy filmowej" podczas strzelania, no i jeszcze swietnie dobrane wibracje w padzie, podczas przyspieszania i strzelania naraz lapa trzesie sie jak szalona XD. A wlasnie, IMO bez pada nie ma nawet co podchodzic do tej gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Denaturatos

ja swoj kupilem za 40zl z przesylka z allegro, wyglada identycznie jak pad od ps2 i ma super wibre + analogi.

musze jak najszybciej zalatwic ta gierke

Edytowane przez Denaturatos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem z tym demem

kiedy chce odpalić gre to wyskakuje mi taki komunikat:

"Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, ponieważ nie znaleziono X3DAUDIO1_0.DLL. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawic ten problem."

:evil: :(

sciagałem z Gamershell

czyzby plik był zwalony :/ ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gralem na xboxie

oprawa taka sobie ,ale za to grywalnosc wielka!!,swietnie pomyslane sterowanie, o wiele lepsze niz w innych tego typu tytulach,nie bede w nia duzo gral bo nie przepadam za takimi grami ale po zaliczeniu kilku misjii bardzo mi sie spodobala jesli chodzii o podejscie do tematu.

Edytowane przez gladiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EE czy u was Loading tez tak długo trwa?? Mam 1GB ramu i jeszcze nie miałem okazji w to pograć bo czekałem jakieś 3-4 minuty a tu ciągle LOADING więc zazwyczaj kończyło sie restetem, jako że nie nie jestem zbyt cierpliwy ale może tak ma być więc jak jest u was??

Wogóle sprawdziłem jak gram w oknie to od razu po pojawieniu sie Loadingu pojawia mi sie że program nie odpowiada jak dam alt+ctrl+del...

Edytowane przez Dukakabubu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EE czy u was Loading tez tak długo trwa?? Mam 1GB ramu i jeszcze nie miałem okazji w to pograć bo czekałem jakieś 3-4 minuty a tu ciągle LOADING więc zazwyczaj kończyło sie restetem, jako że nie nie jestem zbyt cierpliwy ale może tak ma być więc jak jest u was??

Wogóle sprawdziłem jak gram w oknie to od razu po pojawieniu sie Loadingu pojawia mi sie że program nie odpowiada jak dam alt+ctrl+del...

u mnie się wszystko bardzo szybko ładuje , podczas samej gry dysk praktycznie nic nie doczytuje , moze masz nakaszanione w systemie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moglby ktos powiedziec skad to zaciagnac? Nigdzie wzmianki o demie nie widzialem a wy juz smigacie... np taki satoshie pyta sie o demo a po chwili pisze ze gra na klawie.

Ja rozniez chce zagrac w ta gierke !! help me plizz ;) jezeli nie tu to na priva prosze o info :]

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moglby ktos powiedziec skad to zaciagnac? Nigdzie wzmianki o demie nie widzialem a wy juz smigacie... np taki satoshie pyta sie o demo a po chwili pisze ze gra na klawie.

Ja rozniez chce zagrac w ta gierke !! help me plizz ;) jezeli nie tu to na priva prosze o info :]

3 post ;]

Jest już demo LINK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sesq wgraj nowsze sterowniki do swojej karty graficznej i DirectaX 9c

w innych grach wszystko jest ok :( a sterowniki DX9c mam te zamieszczone przy demie, ale sproboje z nowszymi sterownikami. Edytowane przez sesq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi