masin Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Akcja II wojna , strzelanko-symulator ??? Podniebna nawalanka , widok z za samolotu , dosyć dynamiczna i okraszona ładną grafiką. Do wyboru 39 maszyn z okresu 2 wojny , 18 misji w trybie kariery , 40 misji skirmish. Produkcją zajmuje sie UBI Soft Romania (Silent Hunter III). IMHO dość ciekawy tytuł bo podobnych na pieca brak :) Ciekawe bo nie planowano wydania tego na blaszaki. Polecam fimy robią wrażenie. tutaj info: http://pc.ign.com/articles/686/686893p1.html strona oficjalna: http://www.blazing-angels.com/uk/ Edytowane 28 Marca 2006 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 w tym tygodniu gra bedzie dostepna w USA a w nastepnym w Europie (ciekawe czy u Nas tez ???) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Jest już demo LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 zaczynam zasysac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 calkiem przyjemna gierka, i ladnie chodzi w medium 1024*768 na moim herku (ATH2200,256ram,GFti42000) London mnie rozwalil na lopatki, takiej akcji jeszcze w zadnej grze nie widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 calkiem przyjemna gierka, i ladnie chodzi w medium 1024*768 na moim herku (ATH2200,256ram,GFti42000) London mnie rozwalil na lopatki, takiej akcji jeszcze w zadnej grze nie widzialem. no to super widac sie postarali co do optymalizacji :) zarzuc pare screenow z Ti4200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) ok zaraz zrzuce, niestety w demowce caly czas musze od nowa przechodzic misje :[, moze wieczorkiem sie ostro wezme to pokaze londyn ktory zamiata. ok, zrobilem kilka screenow z grafika na max :P bez AA sprzet Athlon 2200+ 256 ram i GF Ti4200 64mb wieczorem zapodam screeny z londynu, niestety bede musial zmniejszyc grafe bo chociaz gierka i tak jest super zoptymalizowana to moj komp juz troche jest za stary na nowe gry ;p. Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez Denaturatos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 wyglada super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Grałem w demo....podoba mi się gra....lubie czasami taka typowa arcade game. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Grałem w demo....podoba mi się gra....lubie czasami taka typowa arcade game. no wlasnie a na pieca czesto brakuje takich gierek a to niezla frajda polatac sobie taki i ponawalac nie martwiac sie o wysokosc ,paliwo klapy itp ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 no wlasnie a na pieca czesto brakuje takich gierek a to niezla frajda polatac sobie taki i ponawalac nie martwiac sie o wysokosc ,paliwo klapy itp ... I to właśnie mi się w niej podoba, taka "bezstresowa" jeśli można to tak ująć.....myśle, że wiesz o co mi chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 ja tez uwielbiam sobie "polatac" ;p bez martwienia sie o paliwo czy amunicje, BA to dla mnie niezla szpila, miedzy innymi dlatego ze chodzi plynnie na moim kompie. Akcja czasami przypomina sceny z Pearl Harbor :D, bardzo przypadl mi do gustu efekt takiej "starej tasmy filmowej" podczas strzelania, no i jeszcze swietnie dobrane wibracje w padzie, podczas przyspieszania i strzelania naraz lapa trzesie sie jak szalona XD. A wlasnie, IMO bez pada nie ma nawet co podchodzic do tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ja niestety nie mam pada :( gram na samej klawiaturze, bo z klawiaturą i myszka jakoś nie szło mi latanie tą maszyna :( Pad by się przydał :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) ja swoj kupilem za 40zl z przesylka z allegro, wyglada identycznie jak pad od ps2 i ma super wibre + analogi. musze jak najszybciej zalatwic ta gierke Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez Denaturatos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 mam problem z tym demem kiedy chce odpalić gre to wyskakuje mi taki komunikat: "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, ponieważ nie znaleziono X3DAUDIO1_0.DLL. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawic ten problem." :evil: :( sciagałem z Gamershell czyzby plik był zwalony :/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 pewnie pomineles instalke DirectX-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Gierka zajebicho , dzialaja oba anaogi w padzie , niskomplikowane sterowanie grafa na dx9.0 z P.S. 2.0 jest na prawde niezla .A poza tym od razu pojawia sie u mnie retrospekcja i "Wings" na Amige 500 :) KLASYK. A to wyglada na godnego nastepce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) gralem na xboxie oprawa taka sobie ,ale za to grywalnosc wielka!!,swietnie pomyslane sterowanie, o wiele lepsze niz w innych tego typu tytulach,nie bede w nia duzo gral bo nie przepadam za takimi grami ale po zaliczeniu kilku misjii bardzo mi sie spodobala jesli chodzii o podejscie do tematu. Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 dzieki, doinstalowanie dx'a pomogło :) fajowa gierka i do tego pięknie wygląda na 800*600 Low sie nie tnie, na 640 i medium już tak hehe no i intro dziwnie klaci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Grafika ładana, nawet bardzo... ale co z tego jak nad Londynem latamy "Zero". Takich anomalii to ja nie zniosę, dobrze że nie dali tam jeszcze jakiegoś Mig-a 29. Szkoda... Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dukakabubu Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) EE czy u was Loading tez tak długo trwa?? Mam 1GB ramu i jeszcze nie miałem okazji w to pograć bo czekałem jakieś 3-4 minuty a tu ciągle LOADING więc zazwyczaj kończyło sie restetem, jako że nie nie jestem zbyt cierpliwy ale może tak ma być więc jak jest u was?? Wogóle sprawdziłem jak gram w oknie to od razu po pojawieniu sie Loadingu pojawia mi sie że program nie odpowiada jak dam alt+ctrl+del... Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez Dukakabubu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 EE czy u was Loading tez tak długo trwa?? Mam 1GB ramu i jeszcze nie miałem okazji w to pograć bo czekałem jakieś 3-4 minuty a tu ciągle LOADING więc zazwyczaj kończyło sie restetem, jako że nie nie jestem zbyt cierpliwy ale może tak ma być więc jak jest u was?? Wogóle sprawdziłem jak gram w oknie to od razu po pojawieniu sie Loadingu pojawia mi sie że program nie odpowiada jak dam alt+ctrl+del... u mnie się wszystko bardzo szybko ładuje , podczas samej gry dysk praktycznie nic nie doczytuje , moze masz nakaszanione w systemie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Moglby ktos powiedziec skad to zaciagnac? Nigdzie wzmianki o demie nie widzialem a wy juz smigacie... np taki satoshie pyta sie o demo a po chwili pisze ze gra na klawie. Ja rozniez chce zagrac w ta gierke !! help me plizz ;) jezeli nie tu to na priva prosze o info :] Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Moglby ktos powiedziec skad to zaciagnac? Nigdzie wzmianki o demie nie widzialem a wy juz smigacie... np taki satoshie pyta sie o demo a po chwili pisze ze gra na klawie. Ja rozniez chce zagrac w ta gierke !! help me plizz ;) jezeli nie tu to na priva prosze o info :] 3 post ;] Jest już demo LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Lul i rutfl ;) ale ze mnie gapa, dzieki Niemiec juz ssam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Sam podałem LINK'a do dema Buu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz2083 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 witam gierka spoko a powiedzcie jak przejsc czesc tutoriala gdzie mam latac (hyba) dookola wierzy koscielnej probowalem zwalniac samolot ale nieda sie zrobic tak zebym widzial kosciola non stop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 mam problem, gra na moim komputerze z podpisu, 800x600, wszystkei opcje na low i mam 5FPS ( czasem szarpnie na 6fps ) pomoc mi nieście :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 sesq wgraj nowsze sterowniki do swojej karty graficznej i DirectaX 9c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) sesq wgraj nowsze sterowniki do swojej karty graficznej i DirectaX 9cw innych grach wszystko jest ok :( a sterowniki DX9c mam te zamieszczone przy demie, ale sproboje z nowszymi sterownikami. Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...