moder Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Witajcie Może ktoś mi doradzić jakąś dobrą płytę główną z PCIe i z zintegrowaną kartą graficzną tak to 600zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) A na jaki socket?? Edytowane 9 Lutego 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moder Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Wybaczcie zapomniałem, 939. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Czysto hipotetyczna sytuacja: chcesz zmienić kompa ale nie masz kasy na nową grafe ze złączem pci-e. W takim wypadku możesz wziąć asrock dual sataII i przełożyć tą grafe co masz. Koniec sytuacji czysto hipotetycznej. Jakiś gigabyte ma integre i chyba jakiś asrock. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moder Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Nie chce tego asrock'a wolałbym coś asus albo innej doświadczonej firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ten asrock to bardzo dobra plyta m apelne agp i pci-e.. ja bym wziol hajbym mial kase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Nie chce tego asrock'a wolałbym coś asus albo innej doświadczonej firmy.Zgadłem, tak?? Zmień swoją pozycje, asrock ten jest bardzo dobrą płytą, tak jak już pisałem stawiam go zaraz po dfi i epoxie, ale jeśli chodzi o cene przebija wszystkich. Ma dobre możliwości oc a po drobnym vmodzie cudo w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moder Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 eeee... trochę mnie asrocki odpychają bo dwa mi się zjarały bez OC :/ A może wiecie za ile można kupić najtańszą płytę PCIe może być używana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 eeee... trochę mnie asrocki odpychają bo dwa mi się zjarały bez OC :/Czy aby napewno same z siebie... DFI LP Ultra-D NF4, Epox 9npj ultra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stratuss Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 a ta gigabyte co daja na komputroniku w zestawie z sempronem 3000+ 939 za 620 zeta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Jak nie chcesz kręcić to bierz <_< IMO uparty jesteś (bez urazy) Napisz ile masz kasy na cały zestaw i do czego potrzebujesz kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moder Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Właśnie mam zamiar pokręcić mam kasę na athlona 3000+ i chce jakąś naprawdę porządną płytę myślałem o lanparty, ale potrzebna mi jeszcze grafa, na która nie ma funduszy, dlatego poszukuje jakiegoś innego rozwiązania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Inne rozwiązanie->poczytaj forum i zobaczy że poza dfi, epoxem i tym asrockiem nie ma zbyt ciekawych płyt do oc. ASRock jest najlepszy pod względem cena->co oferuje, pełne agp i pci-e, płyta perełka normalnie, i wysokie możliwości oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...