Vagans Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) witam posiadam plyte glowna: BIOSTAR P4M80-M7 i mam pytanie czy z ta plyta bedzie mi wspolpracowac jakas karta graficzna PCI-Express i czym sie rozni taka karta od AGP ktora teraz posiadam?? jak wam sie chce to mozecie podac jakis model niedrogiej ale wmiare wydajnej. dzieki za odp. Edytowane 10 Lutego 2006 przez Vagans Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 witam posiadam plyte glowna: BIOSTAR P4M80-M7 i mam pytanie czy z ta plyta bedzie mi wspolpracowac jakas karta graficzna PCI-Express i czym sie rozni taka karta od AGP ktora teraz posiadam?? jak wam sie chce to mozecie podac jakis model niedrogiej ale wmiare wydajnej. dzieki za odp.do gniazda AGP karty PCI-E nie włożysz musisz wymienić płytę główną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...