Smalec Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Witam, mam następujący problem - za żadne chiny nie mogę go sformatować, a jeżeli stworzę partycje : np. 100 i 20 giga, to ta ze 100gigowa przestrzenia sie formatuje a ta druga nie.... odsylac do serwisu czy jestjakas szansa na zrobienie tego samemu ? pozdrawiam i dzieki za pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 czy nikt nie jest w stanie utwierdzić mnie w przekonaniu że dysk musi być serwisowany ? :( dobrze ze sa 3 lata gwarancji na niego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam. Troszkę więcej opisz co robisz i jak, jakimi programami. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 no więc w windowsie, zarządzaniu komputerem itp. po prostu program stwierdza że albo nie może sformatować kompa, albo formatowanie się nie powiodło... w SMART jest wszystko ok. maxblast i pod windowsem i w dosie się zacina i po prostu trzeba resetować kompa. aha no i jak stworzę partycję 100GB to ją daje radę sformatować ale pozostałych 20GB niestety nie... po prostu, jakby część dysku była uszkodzona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Zrób tak zdejmij wszystkie partycje i zainstaluj na twardzielu 1 partycję 120G i spróbuj ją w całości sformatować, być może dysk jest nafaszerowany badami to wtedy i tak się wykrzaczy, jak będą problemy oddać na gwarę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 oczywiscie ze tak robilem, to byla pierwsza rzecz jaką próbowałem... nie moge sformatowac calego! ok czyli zwracam go na gwarancji... jak dobrze ze chociaz z wymiana dysku u maxtora nie ma problemów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...