Tobiasz Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Co lepiej kupic nokie 6210 czy ericssona t29s ceny podobne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ja bym wziął Nokię ale wybór zależy od ciebie. Ta nokia to całkiem fajny telefon no i z wyższej półki, z drugiej strony t29 to też fajny aparacik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 zmienilem nokie 6210 na eryka, tylko ze t39... Wielkosc 6210 mnie dobijala. poza tym zajebisty telefon. na pewno wiecej funkcji i bardziej przejrzysty od t29. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Nokia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Cytat Nokia! Connecting people.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 jak dla mnie nokia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ja bym bral nokie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 NOKIA od niedawna mam 6310 i jest super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ale polecacie nokie tylko dlatego, ze nokia?? nokia jest wieksza od eryka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ale ta nokia ma duzo funkcji, ma dlugi czas czywania i rozmow no i ma mozliwosc podlaczenia kabelkiem wszystkiego co potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Nokia!!! Ma port IRdA i ma strasznie dużo funkcji. Aktualnie posiadam Mitubishi Trium Eclipse i nie nażekam. Chociaż ekran mi "gęstnieje" po spacerku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 obecnie mam Ericssona r310s (taki pancerny) nie wymienial bym go gdyby nie to ze nie mam polowy wyswietlacza :D chyba wezme 6210 albo w ostatecznosci 7110 (to wtedy jeszcze mi kasy zostanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 trudno doradzić.... powiedz czy chcesz kupić na karte czy na abonament w jakiej sieci albo do ilu masz ograniczony fundusz poza tym dlaczego kczesz wybierać między tymi dwoma... ja bym wybrał siemensa sl45i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 do daj mi kase na sl45 :) biore to na karte :D rodzice nie chca mi kupic abonamentu :( jak bym bral abonamen to: nokie 6310i lub bym sie wstrzymal i czekal az bedzie 6800 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 7110 tez jest dobra, ma extra wyswietlacz ale juz troszke stara, lepiej bedzie jak zostaniesz przy 6210 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 jak bys znalazl 7110 w dobrym stanie to bym sie mocno zastanawiam, bo nie ma co, poprostu fajnie wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Cytat chyba wezme 6210 albo w ostatecznosci 7110 (to wtedy jeszcze mi kasy zostanie)Bierz jak w miare nowa 6210. 7110 sobie odpusc, mialem 1,5 roku i sie rozsypala po prostu w koncu. Sa nietrwale, nie kupisz w dobrym stanie. A na allegro 6210 sa spoko i pewnie niedrogie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 chyba że... w sumie ta nokia fajna... ale musisz ją miec najuz... poczekaj chwile i znowu bedzie walentynkowa promocja albo coś w tym stylu... zależy jeszcze gdzie chcesz qpować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ale on chce kupic na karte, a takie telefony nie wystepuja w zestawach z karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 wiec powiem tak: za nokie 7110 stan dobry: 300zl 6210: bez ladowarki i ruchoma bateria (chyba w kazdych nokiach to wystepuje) - 350 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 no z ta 6210 to moze mi sie uda taniej bo to od qmpla bym bral Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 jak w takich cenach to 6210 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 noka..... firma z tradycjami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Tez bym polecal nokie bo to jest sprawdzony telefon sam mialem ja przez rok i nie narzekam (dlugo trzyma baterie wiele fajnych funkcji i spoko wyglad) a jezeli chodzi o "eryka" to t29 im sie nie udal ja sie teraz chlapie na t39m jezeli bedziesz mial mozliwosc to bierz go od kopa .Mialem go w rece i powiem ze jest to godny nastepca t28 (w koncu z pojemna bateria ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 cena za 6210 jest do zniesienia, bierz ja i sie nie zastanawiaj, wgraj sobie jeszcze menu od 6250 i bedziesz mial wypasiony telefon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 a jak byscie mieli okazje wymienic stara nokie 3310 na prawie nowego GD96 ( panasonic) to co byscie zrobili oczywiscie bez zadnych doplat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Cytat a jak byscie mieli okazje wymienic stara nokie 3310 na prawie nowego GD96 ( panasonic) to co byscie zrobili oczywiscie bez zadnych doplat no chyba oczywiste ze bym wymienl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Cytat Cytat a jak byscie mieli okazje wymienic stara nokie 3310 na prawie nowego GD96 ( panasonic) to co byscie zrobili oczywiscie bez zadnych doplat no chyba oczywiste ze bym wymienl :D a czemu to takie oczywiste ?? w czym on jest lepszy ?? nawet nie mozna obudowy zmienic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja tez bym sie zastanawial nad ta zamiana, to wszystko zalezy w jakim stanie jest ta nokia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Cytat ja tez bym sie zastanawial nad ta zamiana, to wszystko zalezy w jakim stanie jest ta nokia? nokia jest w dobrym stanie ;] poza tym zawsze mozna kupic tanio nowa obudowe ;) a jezlei o stan techniczny to nic sie z nia nie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...