Skocz do zawartości
Tobiasz

Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

chyba wezme 6210 albo w ostatecznosci 7110 (to wtedy jeszcze mi kasy zostanie)

Bierz jak w miare nowa 6210. 7110 sobie odpusc, mialem 1,5 roku i sie rozsypala po prostu w koncu. Sa nietrwale, nie kupisz w dobrym stanie. A na allegro 6210 sa spoko i pewnie niedrogie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez bym polecal nokie bo to jest sprawdzony telefon sam mialem ja przez rok i nie narzekam (dlugo trzyma baterie wiele fajnych funkcji i spoko wyglad) a jezeli chodzi o "eryka" to t29 im sie nie udal ja sie teraz chlapie na t39m jezeli bedziesz mial mozliwosc to bierz go od kopa .Mialem go w rece i powiem ze jest to godny nastepca t28 (w koncu z pojemna bateria ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

a jak byscie mieli okazje wymienic stara nokie 3310 na prawie nowego GD96 ( panasonic) to co byscie zrobili oczywiscie bez zadnych doplat

no chyba oczywiste ze bym wymienl :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

a jak byscie mieli okazje wymienic stara nokie 3310 na prawie nowego GD96 ( panasonic) to co byscie zrobili oczywiscie bez zadnych doplat

no chyba oczywiste ze bym wymienl :D

a czemu to takie oczywiste ?? w czym on jest lepszy ?? nawet nie mozna obudowy zmienic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi