Skocz do zawartości
Tobiasz

Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie pod choinką znalazłem tą Nokie (6210) i jest extra (poprzednio miałem 3310). Bateria trzyma prawie tydzień, menu przejrzyste i idealna klawiatura. Zresztą dla mnie wsród telefonów istnieje tylko jedna firma - Nokia. Na żadnym modelu się nie zawiodłem, a miałem już chyba z 6 modeli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez bym sie zastanawial nad ta zamiana, to wszystko zalezy w jakim stanie jest ta nokia?

nokia jest w dobrym stanie ;] poza tym zawsze mozna kupic tanio nowa obudowe ;) a jezlei o stan techniczny to nic sie z nia nie dzieje

qrcze..... czy telefon zeby byl fajny musi miec zmieniana obudowe?? nie wystarczy Wam ze caly sms miesci sie na wyswietlaczu, czy gprs lub jeszcze kilka innych bajerkow?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amerykance i japonce juz dawno zrozumieli,ze telefon musi byc funkcjonalny a nie szpanerski i za smieszne pieniadze pozbywaja sie super bajeranckich fonow a biore "cegly", majace GPRS,JAVA, PHOTO,rozne zabezpieczenia i wogle! Polacy sa jeszcze stereotypami...ja mam nokie 5510 i jetsm zadowolny,ale moj stary ma 6310 i jest wypasiona. Ta 6210 tez jest spoxik:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie pod choinką znalazłem tą Nokie (6210) i jest extra (poprzednio miałem 3310). Bateria trzyma prawie tydzień, menu przejrzyste i idealna klawiatura. Zresztą dla mnie wsród telefonów istnieje tylko jedna firma - Nokia. Na żadnym modelu się nie zawiodłem, a miałem już chyba z 6 modeli.

Haaaa dopre ... To zaluj ze nie miales innych telefonow - napewno bys nie siedzial w Nokii...

Jeszcze tam ktos pisal o wymianie obudowy...

ROTFL !!!! ROTFL !!!!!!! K U R W A ROTFL !!!!!!!

Jeeeeeeeee z a j e b i s c i e ! Wymienie sobie obudowe i super, mam funkiel nowke niesmigana itd. Dlatego tez nie zmienie telefonu na zaden inny :D Niewiem juz czy mam to brac za zart czy co w kazdym badz razie nawet nieporownuj tego SZAJSTWA 3310 z GD96... Te SZAJSTWO nawet WAP-a nie ma a co dopiero mowic o innych funkcjach...

Btw. widzieliscie te nowe reklamy SIEMENSA C55? Co to niby glosy nagrywaja (jakis indorow, wampirow i kij wie kogo jeszcze)... To jest wlasnie dla tego typu ludzi reklama... Jak mu wymienisz funkcje to koles zblednie i nie bedzie wiedzial o co chodzi... A jak mu pokazesz ze fajnie telefonik swieci w ciemnosci i ma fajna melodyjke A JESZCZE DO TEGO SUPER WYMIENNE OBUDOWY (eeeeeeeeexxxxxxprrrrrrreeeeeeesssssss ooonnnnn > NOKIA.. Conecting People :D) to jednym slowem pala mieknie ! To juz nie telefon TO PORZĄDANIE ! :D CHCĘ GO MIEĆ ! :D

BTW. RADA DLA TEGO TYPU LUDZI: w kiosku taki telefonik wyjdzie Cie taniej ! :D (ale cicho bo mnie tu jeszcze jakas NOKIA zaaresztuje ze robie antyreklame :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe no tak kazdy moze miec swoje zdanie i nalezy je uszanowac to sie tyczy rowniez Ciebie ;)ja poprostu uzywam koma do wysylania sms'ow i czasem dzwonie takze lubie miec do tego ladny telefon, a inne funkcje malo mnie obchodza szczerze mowiac i nie potrzebny mi ani gprs, ani java ani nawet wap ;) dlatego sie wacham pomiedzy ta nokia czy ja warto wymienic na GD96 :) i tyle ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pierdziele koles zaproponowal dwa modele

a jakies przyglupy sie rozpisuja o 6310 i innych nie zwiazanych z tematem.

Prawda jest taka ze koles ma do wyboru dwa tel z czego 6210 jest lepsza opcja. i tyle

A rozwazania czy nokia czy siemens czy ericsson czy cos innego to chyba nie w tym temacie.

Wiec kurde myslcie troche !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pierdziele koles zaproponowal dwa modele 

a jakies przyglupy sie rozpisuja o 6310 i innych nie zwiazanych z tematem.

sam jestes przyglup, w dodatku ktory nie umie czytac, masz chyba jakiegos haluna bo tu nikt nie pisze o 6310, a kolega zreszta juz wie ze najlepszym wyjsciem jest wybrac nokie 6210

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam jestes przyglup, w dodatku ktory nie umie czytac, masz chyba jakiegos chaluna

A ty kolego chyba nie umiesz pisac :? Wiesz, jest taki wynalazek jak slownik, ktorego wypada uzyc, gdy ma sie watpliwosci :?

A jesli chodzi o halucynacje, to chyba mi tez sie udzielily :?

NOKIA

od niedawna mam 6310 i jest super

ale moj stary ma 6310 i jest wypasiona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przecież nokia 6310 to jest NOKIA 6210 z Bluetooth i inna obudową. Bateria ta sama, ładowarka też,wszystko takie same.

Konkluzja:

jeżeli nokia 6310 jest super ,to 6210 też jest super

buhahaha !

baterie nawet nie te same !

6210 litowo jonowa 6310 - litowo polimerowa !

i wiele innych funkcji :/

michalak idz juz spanki co!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przecież nokia 6310 to jest NOKIA 6210 z Bluetooth i inna obudową. Bateria ta sama, ładowarka też,wszystko takie same.

Konkluzja:

jeżeli nokia 6310 jest super ,to 6210 też jest super

wydaje mi sie ze 6310 ma o wiele wiecej funkcji od 6210 min.

GPRS,

el. portfel,

bateria tez jest inna ( chyba ze sobie sprawiles nowsza do 6210 )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z baterią to sie rzeczywiście naciąłem ale reszta jest podobna. nie mówie o pierdółkach takich jak eportfel , budzik i inne bo to raczej niepotrzebne. śpiący nie jestem

waga podobna

komfort użytkowania podobny

dla mnie NOKIE liczą się od serii 6***, bo wszystkie poniżej to są plastikowe tandety z 3310(dresofonem) na czele

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie sie praktycznie nie liczy wyglad telefonu.... bardziej funkcje... dlatego mam nokie 5510 (wielu osobom sie nie podaba a mi sie podoba :) ).... a wczesniej mialem panasonica gd93.. ale to juz inny temat :) ja tam bym bral nokie 6210 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi