pestope Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam Wszystkich .... Chcialbym Zaprezentowac Wam Podziemna Plytke Hip-hopowa Jest To Droga Plyta 2 osobowego Sqadu ze Szczecina EdoTe & PolmosGratis (PSC) - PwP cz.2 (Perły w Podziemiach) Liczylibysmy Na Wasze opinie na temat Tej Plytki Wiec jak bys Ja scigna i przesluchal To napisz Co oniej uwazasz.... OTO LINK: Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Zassałem, skasowałem... Niestety, na cudzych podkładach daleko nie zajedziecie, a i tekstami nie oczarowaliście mojego ucha... No nic, szlifujcie dalej, może kiedyś coś z tego będzie... BTW, ten post powinien być tutaj. Edytowane 10 Lutego 2006 przez Rocca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestope Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 EdoTe.PSC : co do beatow jak to nazwales "cudzych" czyli ze kradionych to umowmy sie ze jakos trzeba zaczas pozatym nie kazdy ma mozliwosc na starcie nagrywac na wlasnych podkladach jako ze o dobrego producenta trudno, takze prosimy o ocena raczej kwesti lirycznej i wykonania niz samych podkladow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...