hector1972 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam. Kupiłem parę dni temu notebooka Amilo A 1650 G. W domu okazało się, że nie posiada on wbudowanej stacji dyskietek. Dlatego też prosilbtm o radę czy opinię użytkowników tego modelu i nie tylko jak roziwązać ten problem. Czy może są inne typy tego modelu z wbudowaną stacją ? Wiem, że najprostszym rozwiązaniem jest dokupić stację na USB, ale dla mnie jest to niewygodne. Będę wdzięczny za każdą radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam. Kupiłem parę dni temu notebooka Amilo A 1650 G. W domu okazało się, że nie posiada on wbudowanej stacji dyskietek. Dlatego też prosilbtm o radę czy opinię użytkowników tego modelu i nie tylko jak roziwązać ten problem. Czy może są inne typy tego modelu z wbudowaną stacją ? Wiem, że najprostszym rozwiązaniem jest dokupić stację na USB, ale dla mnie jest to niewygodne. Będę wdzięczny za każdą radę. Po 1 : tak z ciekawosci - jak mozna kupic laptopa a potem dopiero sie zorientowac ze nie posiada on czegos na czym nam zalezalo?! :blink: Po 2 : czy stacja na USB to aż taki problem? (bedzie to najlatwiejsze do kupienia i uzytkowania) Po 3 : jesli USB kategorycznie nie, to ewentualnie możesz poszukac (chociaz nie mam pojecia czy akurat beda) stacji montowanej w miejsce CD/DVD. Teraz juz praktycznie nie robi sie laptopów ze stacjami dyskietek, a jak ktos potrzebuje to wlasnie kupuje to na USB i po sprawie. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba TNW Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Hector1972 możesz powiedzieć jak spisuje się tem laptop który kupiłeś tzn. Amilo A 1650G? bo też zamierzam go kupić ale jeszcze się waham. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexhornbeam Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Zamierzam kupić fs amilo a1650g a3400+ 15.4" 512 60GB DVD DL XP. Opis znajduje sie w zalaczniku.. Laptop ten ma mi służyć głównie jako komputer stacjonarnym, więc mały czas pracy na baterii nie jest dla mnie wadą. Głównie będę go używał do internetu, oglądania filmów, obsługi programów typu Corel, Powerpoint, Flash, Word, I innych programów, których uczą na polibudzie.. Nie będe też pisał, że nie będe grał, bo będę, więc wydaje mi się, że jak za tą cene ma dobre osiagi.. Interesuje mnie, czy dobrze wybrałem, czy polecacie mi moze innego, a najbardziej mnie interesuje, jak sie ten lap zachowuje, czy dzial cicho, czy wyswietlacz jest dobry, czy jest wydajny... PS. Przesiedzialem na tym forum pare godzin i "używałem opcji szukaj i nie zalozylem durnego do k.. nedzy topica..." wszedzie i nie ma ani jednego opisu TEGO laptopa. Sa opisy amilo a1650g ale z turionem za 4k,- PS2. Założyłbym oddzielny temat, ale nie mam uprawnień jako nowy uzytkownik, wiec nie ryczcie, ze pisze w temacie nie na temat..Vobis_produkt_874286.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...