vegosan Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 kupuje nowy dysk do komputera na SATA2 zalezy mi na czymś tanim i cichym 160gb lub 200gb. dalo by sie kupić coś przyzwoitego za 300zl>? widze tego Samsunga 200gb ale drogie to.. ma ktos jakies propozycje ? konkretny model ? prawdopodobnie bede przez allegro brał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 jak dysk to tylko samsunga... a cena taka jest a nie inna ale plaaci sie za jakosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) cenie sobie jakość czego dobrym przykladem jest moj odtwarzacz irivery 256mb.Za tyle ile go kupilem moglbym miec 1giga no-name. taki dysk bedzie spoko ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84787720 no chyba ze ten ? bo widze ze ma SATA 2 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85057648 Edytowane 10 Lutego 2006 przez vegosan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 proline.pl , tu masz czesto nizsze ceny niz na allegro , przynajmniej jesli chodzi o dyski ... poza tym dyski 250gb kosztuja niewiele wiecej od 200 , w stosunku do roznicy pojemnosci ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ok ale w proline nie maja samsungow 250gb :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 po pierwsze nie ten dział, po drugie jest wyszukiwarka i możesz sobie z niej skorzystać mylisz sie poniewaz w tablicy Co kupić? jest jasno napisane ze dyski twarde nie wchodzą w ten dział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam. Poczytałem trochę o dyskach: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=218336 ale nadal mam wątpliwości. Chciałbym kupić jakiegoś dobrego (maksymalnie bezawaryjny), w miarę cichego (bez świstu talerzy, małe chrobotanie zniosę) twardziela. Chodzi mi o 200 GB. Pytam z tego względu bo mam Seagata (4 lata ma staruszek) i zaczyna robić sceny - różnego rodzaju errory itp. A mam dylemat jaki dysk wybrać bo jedni chwalą Seagate drudzy gnoją tę firmę. Podobnie jest z Samsungami WD-kami i Maxtorami. Kolega sprzedał mi miesiąc temu hdd Maxtor 250 GB, ale po tygodniu mu go zwróciłem (oddał kasę :D ). Powód? "Chodził" jak traktor. Mama jak weszła do mnie to pokoju to rzuciła hasłem: "co tu tak chrobocze?". Ale się rozpisałem... Jaki dysk mógłbym kupić? (Żeby wytrzymał z dobre 4-5 latek minimum :D i żebym się nie denerwował hałasem i problemami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...