ilubek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam Stosuję wpis do rejestru RestrictRun czyli lista programów dozwolonych, inaczej mówiąc uruchamiają się programy tylko z tej listy. Pomimo wpisania na listę wszystkich plików exe systemu Win98 nie mogę uruchamiać plików bat. Nie wiem, który składnik systemu jest za uruchamianie plików bat odpowiedzialny i w żaden sposób nie mogę do tego dojść. Może ktoś z was wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Witam Stosuję wpis do rejestru RestrictRun czyli lista programów dozwolonych, inaczej mówiąc uruchamiają się programy tylko z tej listy. Pomimo wpisania na listę wszystkich plików exe systemu Win98 nie mogę uruchamiać plików bat. Nie wiem, który składnik systemu jest za uruchamianie plików bat odpowiedzialny i w żaden sposób nie mogę do tego dojść. Może ktoś z was wie? command.com (interpreter poleceń DOS w Win 9x) Edytowane 10 Lutego 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...