mkwd40 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam! Sciągałem sobie pewien plik (duzy) programem o nazwie BitLord. Sciągnął sie w miare szybko, ale gdy zajzałem do folderu gdzie powinien byc mój film to zamimiast niego są dwa pliki w formacie RMVB. Co to jest? Co mam zrobic zeby był to normalny film? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylo Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam jeżeli sciagnołęs film w formacie rmvb to jest to dobry film tylko format rmvb jest to taki format po którym film mniej zajmuje niż avi zazwyczaj o połowe.Zeby obejrzec film formatu rmvb sciągnij sobie kodeki Real Alternative 1.46 poszukaj w google napewno znajdziesz. Zainstaluj je i mozesz oglądac filmy w formacie rmvb. Miłego oglądania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 dzieki ;) Ale mam jeszcze jeden problem jak to wypalic na dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylo Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Jeżeli chcesz wypalic na DVD to niema problemu ale jezeli chcesz oglądac na odtwarzaczu DVD to raczej nic ztego bo nieobsługiwują tego formatu. Trzeba poszukac programu do konwersji z rmvb na avi. Co do konwersji to niewiem za wiele wiec na tym moja pomoc sie zakończy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 dzieki ;) Ale mam jeszcze jeden problem jak to wypalic na dvd. Będziesz potrzebował jeszcze jakiego playera np. SubEdit. Jeżeli chodzi o wypalanie, to niebardzo rozumiem, chcesz przerobic rmvb na dvd??? Jeżeli tak to masz tu link: http://www.mp3towav.org/rmvb-to-dvd.asp <-wystarczyło poszukać <_< z pomocą przychodzi zawsze www.google.pl B) Jeżeli jednak rmvb na avi lub DivX to poprostu wpisz w google "rmvb na avi/divx" lub "rmvb+avi/divx" bez "" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...