Skocz do zawartości
mail'o

Węże uzywane w waszych WC

Rekomendowane odpowiedzi

chyba ze wywalisz ten radiatorek na zew. obudowy

Chciałem by całe rurki miały dolutowane te blaszki (chocicaż po 4 wzdłuż na każdej. Bo i tak większość ciepłą byłą oddawana na nagrzewnicy.

lepiej zebyś przylutowal te blaszki porządnie bo nawet nie chce myśleć co sie moze stać, jak ci taka blaszka na mobo spadnie :-)

Nie bój się nie spadnie, bo zawsze mogę jeszcze zrobić opaski co kawałek wokół rurki... :P :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od jakiegos forda, zasyfiona cala. Tamowala caly przeplyw, a ta od poloneza kupiona za 40 pln na allegro jest super, woda leci prawie bez oporow.

Moze zaleje ja kretem to sie przeczysci troche i zrobie uklad z dwoma nagrzewnicami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od jakiegos forda, zasyfiona cala. Tamowala caly przeplyw, a ta od poloneza kupiona za 40 pln na allegro jest super, woda leci prawie bez oporow.

Moze zaleje ja kretem to sie przeczysci troche i zrobie uklad z dwoma nagrzewnicami.

a temp na tej od poloneza jak ???? Bo od jelcza jest tez miedziana bardzo podobna i ma wyj#$$#ne wymiary idealnie pasuje w miejsce cd-roma no dwuch na głebokośc :)))))))))))))

wymiary:

250x135x80 rurki Fi 14 wewnątrz fi 17,5 zewnątrz

Cała miedziana nie malowana proste żeberka dosyć gęsto ułożone

Wlot i wylot na krótszym boku w płaszczyżnie nagrzewnicy

CENA 120zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze nie zlozylem, ale wstepnie moge powiedziec ze jest super prawie nie ma oporow. Poprzzednia nagrzewnica spowalniala mi przepompowywanie 8 litrow wody z 40 sekund(bez nagrzewnicy) do 2:30 (z nagrzewnica), obecnie wynosi 50 sek.

Dalem 40 pln, calosc miedziana i w idealnym stanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi