Kiczis Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 a wiec jestem (nie)sczesliwym posiadaczem tych pamieci 2x512 i kreca sie ledwo 240 mhz ;/ ma ktos jakis pomysl zeby cos moze z timingami zmajstrowac i zeby na wiecej mhz poszly ? dodam ze pamieci zakupione w pcprojekcie ;) a co najlepsze sa z tygodnia 65 o ile dobrze pamientam ciekawe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 a jakie masz timingi na 240mhz i jakie napiecie im dajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) i jak moga byc z 65 tygodnia? skoro rok maniecale 52 tygodnie tygodnie? :D Edytowane 10 Lutego 2006 przez dzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 timingi 3 3 3 8 1t napiecie chyba w everescie jest 2.77 ;] no wlasnie jak to mozliwe :) pcp RULEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jejejejej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 wszystko ok ? timingi daj 3-4-3-8 albo 3-4-4-8 napiecie 2.5 albo 2.6 i jedziesz duuuzo wyzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) no spoko tylko jak tak zmienie to jest piiiiiiiiiiiiii i reset biosa ;) trzeba chyba reszt dobrac a ja nie wiem jak :S moze ktos mi podac te wszystkie liczby co sa potrzebne ? albo np. spreec z a 64 tweakera bo mam ;S Edytowane 10 Lutego 2006 przez Kiczis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) czy wszyscy zlapali piatkowego zawiasa i nikt nie jest w stanie mi pomoc ?? HALP MI ! sory za 2 posty pod soba ;/ Edytowane 10 Lutego 2006 przez Kiczis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 wpadnij do tematu 2x1gb i w rankingu na 1 stronie sobie posprawdzaj shoty, bardzo duzo jest tam kostek na samungach uccc (g.skille hz i samungi uccc z allegro) wiec sobie popatrzzaj jak tam ludzie maja poustawiane tylko ze tam wiekszosc ma dfi ktora ma mozliwosc ustawienia olbrzymiej liczby parametrow -> gigabyte ma ich z pewnoscia troche mniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 hyhy osiagnolem na 3 8 3 3 1t 253 mhz jak podaje cpuz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=171507 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...