pavlov Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam, kupilem niedawno plytke asus a7v600 -f(tak to te okrojone wersje fujitsu), i mam problem z usb. System win xp sp2 , w momencie gdy wkladam pendrive lub podlaczam drukarke komp mi sie restartuje(znajdzie urzadzenie i po kilku sekundach reset). Probowalem przeroznych driverow usb 2.0,filter patchow , kupilem nawet kontroler usb 1.1 na pci ....caly czas reset kompa po podlaczeniu jakiegos zewnetrznego urzadzenia usb. Probowalem zmiany ustawien w biosie...nic. Czy moze to byc wina zasilacza(jest tam jakas 350 logic)? Brakuje mi juz pomyslow....walniety port chyba wogole nic nie wykrywa, a tu napiecie jest, wykrywa urzadz. i pozniej restartuje. prosze o pomoc kogos kto mial podobne problemy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlov Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 no widze ze jednak problem powazny skoro na takim forum nikt nie wie co jest grane..prawdopodobnie trzeba bedzie kupic kontroler 2.0 na pci , komus podobno pomoglo..dam znac jak zagra wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Sterowniki do usb zainstalowałeś bo nie moge sie nigdzie doczytać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlov Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 no mam sp2 a on juz ma sterowniki usb 2.0, jak chce zainstalowac to wyskakuje jakis glupi komunikat ze musze zainstalowac sp1 najpierw... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Sterownik z cd dostarczonej razem z płytą, czy tego zainstalowałeś jak masz płyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas_q3 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja bym zrobil flash biosa taka moja sugestia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...