kulpek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Witam, Mam problem z pamiecia. Mialem w swoim kompie pamiec 256 MB 333Mhz nieznanej firmy i dokupilem niedawno kość 512MB 400MHz Twin MOSa. Kiedy dopiolem do tej starej nowa to komputer sie nie wlaczal... Jest jakis sposob zeby te pamieci dzialaly jednoczesnie?? Prosze o pomoc :huh: Edytowane 10 Lutego 2006 przez kulpek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiGiInDaHouse Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Hmm czasami zdarza sie ze pamieci ze soba nie wspolpracuja i odmawiaja posluszenstwa. Szwagier po wielu probach kombinacji tzn wsadzania pamieci do roznych slotow... poddal sie i uzywa tylko 512... POzdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolos Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 U mnie kingston 512 DDR 400 Cl3 z pamiecia 256 DDR333 firmy krzak chodzi spokojnie na 333. Ale cóż ty akurat nie masz szczęścia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 No ja kiedyś miałem taki problem, że miałem dwie kości 512/400 parametry te same lecz jedna była Kingstone, a druga Twinmos. Pracowały z sobą w dualu lecz przy wyższych obciążeniach np. w grach reset kompa był. Testowałem je różnymi programami i rzadko kiedy testów nie przechodziły lecz w grach momentalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...