rockers Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 widziałem ostatnio w menago, białe gacki za 330 zł, wiec dobra okazja, lepiej mieć nowego i dołozyc pare groszy wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 a nie lepiej zainwestować w wii :)? i dozbierać kase na niego do premiery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 a nie lepiej juz sie cieszyc gackiem a puzniej jak sytuacja sie rozwinie i bedzie wiadomo co i jak kupic wii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Kostka Kable Oryginalny pad Drugi pad nieoryginalny Nieoryginalna memorka gra RS II gra RS III gra ISS2 za 260 zł z wysyłką brać? ;) btw. Kto chce kupić ISS2 na GC? ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Kostka Kable Oryginalny pad Drugi pad nieoryginalny Nieoryginalna memorka gra RS II gra RS III gra ISS2 za 260 zł z wysyłką brać? ;) btw. Kto chce kupić ISS2 na GC? ;D kwestie jakosci ISS 2 pominmy :> Edytowane 13 Lipca 2006 przez war3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) sialala, a z ebay'a bys mi kupil gacka? Bo znalazlem super stan za 150 zł :| i pisze "free postage on any additional purchases - see shop " czyli jesli dobrze rozumiem, to jak kupie jeszcze cos od tego typa, np gre, to dosle Ci za damke... potem bym jakos odebral w Polsce np. przez poczte, albo cos... bedziesz kumpel? ;D za 38,5 funta brytyjskiego (225 zł) dostane - czarny gacek komplet stan "exellent" - drugi czarny pad tez taki stan - oryginalna memorka 59 bloków kiedy byłbys w Polsce? Edytowane 13 Lipca 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Mały imporcik, hehe :wink: Ale tak na serio, to naprawde przydałby się jakiś importer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 a nie lepiej juz sie cieszyc gackiem a puzniej jak sytuacja sie rozwinie i bedzie wiadomo co i jak kupic wii?pobawić się GCN, 2 miechy a potem żałować, że sie kupiło, jak wyjdzie wii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Kupujcie gacki poki sa jeszcze tanie. Dla samego metroida warto kupic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jeśli chcecie jechać na orginałach na gacku, to radze zdecydowanie czekać na Wii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jeśli chcecie jechać na orginałach na gacku, to radze zdecydowanie czekać na Wii. Dlatego, bo, poniewaz, gdyz...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Dlatego, bo, poniewaz, gdyz...?gdyż kolega peter.a zapomniał o tym ze ceny gier na GC juz od dawna spadły z 250 zł do nawet 40zł < aż grzechem jest nie kupić orginału. np za CALL OF DUTY : Finest Hour zaplacimy niecałe 50zł 007 NIGHTFIRE podobnie ... SONIC DX ADVENTURE około 70zł .... Edytowane 14 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 gdyż kolega peter.a zapomniał o tym ze ceny gier na GC juz od dawna spadły z 250 zł do nawet 40zł < aż grzechem jest nie kupić orginału. np za CALL OF DUTY : Finest Hour zaplacimy niecałe 50zł 007 NIGHTFIRE podobnie ... SONIC DX ADVENTURE około 70zł .... Hmmm... chciałeś mi teraz pojechać?? <_< W tamtym poscie chodziło mi o to że Wii jest wstecznie kompatybilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Hmmm... chciałeś mi teraz pojechać?? <_< W tamtym poscie chodziło mi o to że Wii jest wstecznie kompatybilne. bo widzisz różnica miedzy GC a Wii jest taka ~740zł ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 wii bedzie kosztować ok.250 USD. Czyli ok. 750 zł (oczywiście jeśli sprowadzimy z zagranicy). Więc różnica to ok 450zł, które można dozbierać do premiery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 ale mozna siedziec zbierac i grac:] a puzniej gacka sprzedac:P i najwyzej troche stracic ale grac ja was troche nie rozumiem przeciez konsola nie jest zakupem na cale zycie, mozna kupic pograc miesiac i sprzedac i wcale nie stracc a przy obecnych cenach NGC ~ 200zl to juz na pewno sie niewiele straci zreszta nowa zelda bedzie rowniez na GC a jak na pisal jeden ktos gdzies (i ja tez tak sadze) nie wyobrazam sobie 5h przy konsli machajac pilotem Wii:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) ale mozna siedziec zbierac i grac:] a puzniej gacka sprzedac:P i najwyzej troche stracic ale grac ja was troche nie rozumiem przeciez konsola nie jest zakupem na cale zycie, mozna kupic pograc miesiac i sprzedac i wcale nie stracc a przy obecnych cenach NGC ~ 200zl to juz na pewno sie niewiele straci zreszta nowa zelda bedzie rowniez na GC a jak na pisal jeden ktos gdzies (i ja tez tak sadze) nie wyobrazam sobie 5h przy konsli machajac pilotem Wii:] Wiesz za takie zdania jak twoje ostatnie powinni kastrować :mur: Poczytaj troche, a dopiero później się wypowiadaj <_< Wii to NIE eye toy :icon_exclaim: Ludzie kiedy wy się wreszcie tego nauczycie? Edytowane 15 Lipca 2006 przez peter.a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 ja nie mowie ze kontroler wii jest nie fajny:] jest bardzo fajny ale jakos nie widzi mi sie nim machac przez pare godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 mysle, ze peter.a'owi, chodziło o to, że pilotem nie macha się przez kilka h. To jest troszkę inne sterowanie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) mysle, ze peter.a'owi, chodziło o to, że pilotem nie macha się przez kilka h. To jest troszkę inne sterowanie. :) Dokładnie. W nowej zeldzie pilota będziemy używać w minigierkach, np. łowienie ryb. I na pewno nie będzie to takie męczące jak minigierki w eye toyu. Edytowane 15 Lipca 2006 przez peter.a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Moze jest tu jakis elektronik i mi odpowie na pytanko czy da sie przerobic kabelek RGB of GameCuba na Component`owy poprzez rozszycie koncowki EURO i podlutowanie 3xchinch :?: widzialem raz kiedys na allegro kabelek z Japonii ale kosztowal polowe ceny konsoli.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 myslę, ze się da. Przecież kabelek od gc, nie jest skomplikowany. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 nie da sie bo sygnal component mozna pobierac z gacka tylko przez zlacze cyfrowe:] tyczy sie to bodajze wszystkich konsol pal i ntsc musisz kupic taki kabel :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Pogooglowalem troche i rzeczywiscie Fidel ma racje :sad: w dodatko tego kabla i tak nigdzie nie ma w tej chwili ani na niemieckim ebay`u, ani na lik-sangu.. jedynie w Play-Asia maja go klik! ale cena :mur: wiec troche mi przeszlo, obawiam sie tez ze problem bedzie z innymi VGA Box`ami niz ten ktory testowalem wczesniej, wlasnie przez to rozdzielenie zlacz na analog i digital eh, wracam do Dead to Rights - na piecu pewnie nawet bym nie spojrzal na taka gierke, a na konsoli wciaga na maxa :wink: ps. jednak z VGA Box`em da sie zakombinowac.. Star Fox Mario Zelda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Z cyklu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Z cyklu :wink: OMFG! :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Z cyklu :wink:"It's fake you dumbass, it wasn't your GC". Heh, co za głąb :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Z cyklu :wink: N/C :D Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Bez serca ;p Nabijacie się z tych dzieci a sami w ich wieku też byście się popłakali o konsole albo tak nią cieszyli :> Nie ładnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 hahahaha, ale lesz! popłakał się... HiS skąd masz to wypaśne zdjęcie ;) ten dzieciak wygląda jak.... no... ten.... Wiecie o co mi chodzi! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...