Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 N/C :D http://img108.imageshack.us/img108/2975/jefffim8.jpg Masz jakies problemy? Wiem ze musisz pokazac swoj "klozetowy" poziom, ale sobie odpusc bo to co robisz jest zalosne. Sry za ot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 o co Ci chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) jego zainteresowania z jego profilu: Zainteresowania : Robienie z siebie idioty na oczach ludzi,planuje tez zostac wladca swiata khra khra khra !!! http://img58.imageshack.us/img58/6017/swwei6.jpg <na wypadek gdyby usunął strzał w dziesiątkę :lol: Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 to to było zdjęcie leborga? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) to to było zdjęcie leborga? :|skad mam wiedziec ?? znalazłem na allegro gdy ogladałem oferty za GameCube. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=120720419 :D Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 to w takim razie o co sie leborg tak wkurzal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) o co Ci chodzi?Moze daj swoja fotke i sie posmiejemy? Ja rozumiem ze mozna sie pobrechtac z tego dzieciaka, ale miedzy tym a nabijaniem sie z czyjegos wygladu widze leciutka roznice.... Ludzie są granice. jego zainteresowania z jego profilu: http://img58.imageshack.us/img58/6017/swwei6.jpg <na wypadek gdyby usunął strzał w dziesiątkę :lol: A czemu mam to usuwac? A tak, zapomnialem ze w 6800Le potoki sie nieodblokowywują.....Tez na wypadek zebym nie usunąl.... <_< I to nie jest moja fota;] Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Chlopy podratujcie starego konsolowca :] najpierw mialem PSXa - sprzedalem :] ,pozniej DC - sprzedalem :]] ...jeszcze pozniej kolejny DC i ...sprzedalem :D teraz jednak brakuje mi w domu konsolki i chcialbym wlasnie wessac Gacka, jednak albo ja jestem slepok albo na ta konsolke nie ma praktycznie zadnych rozsadnej samochodowki poza seria NFS, nie wspominajac o jakis ladnych bijatyczkach :huh: nie wiem czy w takim wypadku jest sens wsysac GC ...choc bardzo mnie kusi niska cena, mala awaryjnosc konsolki, seria Resident Evil no i pare naprawde fajnych gierek, ale czy naprawde nie ma sie czym poscigac i ponaparzac po pyskach na Gacku ? :]] oblookalem gamespot'a i poczytalem troszke, jednak chcialbym poznac Wasze zdanie i licze na Wasza pomoc (PS2 nie zabardzo mi sie widzi...fakt ze flagowe tytuly kusza...jednak sprzet sie sypie, pelno gniotow, wyzsza cenka itd.) pozdro. Vipek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (PS2 nie zabardzo mi sie widzi...fakt ze flagowe tytuly kusza...jednak sprzet sie sypie, pelno gniotow, wyzsza cenka itd.) Ja o zakupie Gacka myslalem glownie z powodu Zeldy i Residentow - no i Mario, ktorego jestem fanem od zawsze ;) Samochodowki i bijatyki mnie nie interesowaly w ogole, bo mam PS2 i XBoxa. BTW - z tym gadaniem o awaryjnosci PS2 to moze i byla prawda 6 lat temu przy starcie konsoli, ale teraz... :| Moja konsolka jest nieprzerabiana i dziala dzielnie od niemal dwoch lat - a chyba od dnia zakupu nie bylo dnia, zeby choc na chwile nie byla wlaczona - nieraz dzialala po paredziesiat godzin non-stop (imprezki z Singstarem, potem Tekken i PES i tak przez dwa dni np. ;)) i jedyny zwis zawiesila przy God of War. Raz. Jeden. Wiec jesli jej nie bedziesz przerabial - nie ma sie czego obawiac. A cena GT4 w MM to smiech na sali jak za to, co gra oferuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 nie pomagasz mi :lol: dobrze, powiedzmy ze jestem jednak zdecydowany na Gacka w co tam warto pograc poza RE,Mario,Zelda, Metroid Prime ?? bankowo drugiej konsolki sobie nie wessam, bo az tyle siana nie wywale dla giercowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 nie pomagasz mi :lol: dobrze, powiedzmy ze jestem jednak zdecydowany na Gacka w co tam warto pograc poza RE,Mario,Zelda, Metroid Prime ?? bankowo drugiej konsolki sobie nie wessam, bo az tyle siana nie wywale dla giercowania Ja kupiłem gacka, dla residentów. Marian i metroid nie podszedł mi wogóle, wolałem JAKA na ps2 od tego gackowego mariana :) Resident, Resident 0, Resident 4 to są gry dla których warto kupić Gacława. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 no to zaczynam sie przekonywac ze to jednak nie jest konsola dla mnie :] soul caliburem II i mortal kombat to ja chyba nie wyzyje :lol: podobnie jak NFS i glupkowate futurystyczne wyscigi :wink: a mialo byc tak pieknie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 no to zaczynam sie przekonywac ze to jednak nie jest konsola dla mnie :] soul caliburem II i mortal kombat to ja chyba nie wyzyje :lol: podobnie jak NFS i glupkowate futurystyczne wyscigi :wink: a mialo byc tak pieknie ... Wychodzi na to, ze idealem bedzie dla Ciebie PS2 - Tekken 5, Solul Calibur II/3, Virtua Fighter 4, seria Street Fighter,Mortal Kombaty, GT3/4, Burnouty, Midnght Cluby, Outrun, Enthusia, moze nawet Ridge Racer (stary, ale nadal syci)... Jesli celujesz w wyscigi/bijatyki to nie ma lepszej konsoli pod tym wzgledem. Gacek jest od "innych" gier ;) (zapomnialem o boskim Harvest Moon) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) ale kurna tak sie wlasnie zastanawiam ...czy przypadkiem nie bedzie tak ze popykam w teczkena 20minut i mi sie znudzi :lol: :lol: :lol: a Resident Evil i zelda sa miodne ...ehh, nie ma lekko na DC mialem pokompletowane wszystkie bijatyczki i wszystkie racery i co z tego wyszlo ...gralem w RE code Veronica, Shenmue i Grandia 2 :lol: Edytowane 6 Września 2006 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Jeszcze nie słyszałem zeby się komuś tekken znudził po 20min ;) Najbardziej possysa jak sie gra team battle np w min. 4osoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 a teraz dosc zaczepne pytanko :]]] ktora konsolka ma lepiej wygladajace giery ? GC czy PS2 ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 http://www.techlore.com/article/10294/ tu masz dane techniczne ps2, GC, Xkloc, jesli Cie interesuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 dzieki, chetnie poczytam moja wiedza skonczyla sie na DC niestety jesli chodzi o konsolki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 a teraz dosc zaczepne pytanko :]]] ktora konsolka ma lepiej wygladajace giery ? GC czy PS2 ?? :wink: generalnie nie ma takiej odpowiedzi, takie gry jak GT 4, teken 5, God of war. wygladają niesamowicie. Jednak na gacka Resident 4, resident 0, metroid prime też wygladają naprawdę super. Gacek ma lepsze bebechy i możliwości, ps2 ma wiecej lepszych gier. wyglad gier zależy od programistów. Na twoim miejscu kupił bym ps2, z drugiej jednak strony możesz kupić gacka potem go sprzedać i łyknąć ps2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 dobra, a teraz Panowie mi powiedzcie jak to jest z ModChip'ami na GC na allegro widze XenoGC i DUOQ ...glownie interesuje mnie mozliwosc odpalania gier dwuplytowych, bo co forum to pisza inaczej w tym temacie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 dobra, a teraz Panowie mi powiedzcie jak to jest z ModChip'ami na GC na allegro widze XenoGC i DUOQ ...glownie interesuje mnie mozliwosc odpalania gier dwuplytowych, bo co forum to pisza inaczej w tym temacie :] A mi sie wydawalo, ze gry na Gacka sa tanie jak barszcz... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 A mi sie wydawalo, ze gry na Gacka sa tanie jak barszcz... :| a co ma piernik do wiatraka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 a co ma piernik do wiatraka ? Po co przerabiac konsole i narazac sie, ze cos nie ruszy, skoro mozna kupic oryginalna gre i sie niczym nie martwic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Po co przerabiac konsole i narazac sie, ze cos nie ruszy, skoro mozna kupic oryginalna gre i sie niczym nie martwic? napewno masz racje, tylko na allegro nie jest tak dużo gier, i cieżko niektóre tytuly kupić. Kupując w sklepie niestety placimy 2 razy drożej..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Po co przerabiac konsole i narazac sie, ze cos nie ruszy, skoro mozna kupic oryginalna gre i sie niczym nie martwic? serio pytasz czy zartujesz ? :] napewno masz racje, tylko na allegro nie jest tak dużo gier, i cieżko niektóre tytuly kupić. Kupując w sklepie niestety placimy 2 razy drożej..... to raz a dwa ze jednak mam na co wydawac sianko (vipek byl madry i kupil sobie najwieksza skarbonke jaka tylko mogl ---autko :]]] ), a za 50zeta to ja mam przejechane jakies 300km Edytowane 6 Września 2006 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 serio pytasz czy zartujesz ? :] Serio a dwa ze jednak mam na co wydawac sianko (vipek byl madry i kupil sobie najwieksza skarbonke jaka tylko mogl ---autko :]]] ), a za 50zeta to ja mam przejechane jakies 300km To zamiast kupic Gacka mozesz przejechac jakies 1500-2000 km. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 po prostu sa rzeczy wazne i wazniejsze :] wole kupic chip'a za te 70zeta i samemu sobie nagrywac plytki niz kupowac jedna gre za 50zeta aby sobie sporadycznie pograc doskonale sobie zdaje sprawe ze postepuje bardzo bzytko, ale takie mamy realia a nie inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 po prostu sa rzeczy wazne i wazniejsze :] wole kupic chip'a za te 70zeta i samemu sobie nagrywac plytki niz kupowac jedna gre za 50zeta aby sobie sporadycznie pograc doskonale sobie zdaje sprawe ze postepuje bardzo bzytko, ale takie mamy realia a nie inne to czemu nie podjezdzasz na stacje paliwowa, nie tankujesz do pełna i nie ruszasz z piskiem opon nie płacąc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 To ja mam lepszy pomysl: zamiast placic za benzyne/gaz na stacji, uciekaj zanim sie zorientuja, a zaoszczedzona kase przeznacz na alufelgi. Takie mamy realia, ze bedzie to tak samo usprawiedliwione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) alufelgi mam i to bardzo ladne :razz: chlopaki nie walcie mi tu sciem bo watpie czy wszyscy uzywacie na kompach legalnego softu doskonale rozumiem ze nic nie usprawiedliwia takich czynow jak przerabianie konsoli i granie na kopiach bezpieczenstwa i jest mi niezmiernie wstyd z tego powodu :oops: zadowoleni ? :] Edytowane 6 Września 2006 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...