dumpmuzgu Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 co do tego demka to nie byl bym taki pewien. juz grubo po premierach, nawet naszej. a i obilo mi sie o uszy, ze ma go po prostu nie byc. a szkoda, gierka zapowiada sie fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 witam mam pytanie skierowan do osob grajacych na padzie, czy dzialaja wam wibracje, ja mam logitech rumblepad 2 i niestety nie, jezli ktos zna sposob na rozwiazanie tego problemu prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam. I jak panowie z tą gierką ? Ktoś w to pomykał ? bo zamierzam się do kupna i niechce wywalić kasy w błoto . Ciekawa gierka ? Z trailera wygląda nieźle. Jakiś czas temu grałem w jakąś cześć silent hilla i nawet fajny horror surival :) Bo widzę że gra małą publike zebrała i cisza o niej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) W dziale konsolowym masz opisane. Tu jest cicho, bo większość nie chce tej gry kupować ze względu na sprzeczne recenzje. A wersja od Cioci z Ameryki (czytaj pirat ) nie została złamana ponoć. Ja nie grałem , więc nie oceniam, w każdym razie wielu narzeka na brak klimatu i sterowanie oraz grafike. Inni zachwycają się niesamowitą interakcją z otoczeniem przy czym dobrą grywalnością. Opinie są sprzeczne. Także najlepiej pożycz od kogoś i sprawdź, bo demka na PC z tego co mi wiadomo nie ma. Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 ja skończyłem gre na PC i powiem ci, że bardzo mi się podobała, klimacik jest naprawde fajny, dużo kombinowania z inwentarzem, trzeba pomyśleć co nam sie przyda a co zostawić, bo wszystkiego nie weźmiemy, walki czasem są trudne, ale po kilku godzinach dochodzi się do wprawy, końcówka gry to istny Tomb Raider :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Kupiłem gierke 49 zł - w długi weekend pogram to podziele się emocjami . Oglądałem troche filmików na youtube i wygląda zachęcająco. Zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 A ja nie mam dialogów w grze:( Wie ktoś co poradzić na mój problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 No i zaraz się zacznie wszyscy nagle zakupią grę :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 podobno cos z konfiguracja dzwieku jest nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 A ja nie mam dialogów w grze:( Wie ktoś co poradzić na mój problem?? Zmień język na angielski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Nie moge:D zgadnij dlaczego:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Hehe, russian edition ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 A ja nie mam dialogów w grze:( Wie ktoś co poradzić na mój problem?? Kupić oryginał. Sorry ziomuś, ale takie problemy załatwiaj gdzie indziej, a nie na tym forum. Dźwięk pewnie się kaszani, bo crack jest spierniczony. 49 zł to IMO nie dużo. Ja tam się wstrzymałem od kupna, bo gra ponoć średnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) No widzisz, i tak nie raz wiadomo, jaka jest gra i ludzie pomagają, więc nie wszystko stracone:D Najgorsze, że pewnie masz racje, bo wszystkim pomaga zmniejszenie jakiegoś przyśpieszenia sprzętowego ale nie mi:( Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Sterowanie posysa, do skoku z liny na przykład trzeba wcisnąc Print Scrn :wink: . Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jak tylko pojawił się działający crack do gry, to temat od razu odżył :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 co nie zmienia faktu że gra jest cienka ... bynajmniej w mojej opini , dwa tygodnie temu pykalem u znajomego i ... no cóż ... grafa cienka , cienie też , jedynie co ładnie zrobione to twarze , reszta średnia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 49 zł to IMO nie dużo.A gdzie ona 49 kosztuje? Da się w polskim wydaniu grać w oryginalnej wersji językowej, czy jest się skazanym na polonizację? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Po pierwszej walce i części "samochodowej" stwierdzam, że ta gra to katastrofa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Te sterowanie mnie dobija. Dobrze że jest widok fpp bo tak to ciężko przejść prosto parę metrów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek666 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam serdecznie posiadam o to taki pad http://pclab.pl/art28400.html i mam problem z tą grą gdyż gra nie widzi pada do tego mam oryginalną grę od piątku (cytat z microsoft-u co do pada:Działa na wszystkich platformach do gier firmy Microsoft. Kontroler Xbox 360 dla systemu Windows pozwala czerpać radość z grania zarówno na komputerze, jak i konsoli.) i nie mogę go skonfigurować pod tą grę inne gry działają np. PES , NFS , FIFA , MoH:A ale ta gra nawet nie widzi tego pada nie wiem co robić może komuś udało się odpalić proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A sterowniki to jakie zainstalowałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 No i przeszedłem. Nawet fajna gra tylko żeby nie to sterowanie. Jest 2 rodzaje zakończeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Ja Wam napiszę, że gra jest dobra w porywach do bardzo dobra. Jeszcze całości nie skończyłem, jestem w okolicach 65% ale śmiało stwierdzam, że mi się podoba. Sterowanie po kilkunastu minutach można przyswoić i w trakcie rozgrywki dociera, że jest z nim dobra zabawa. Dabing jest o.k, tym bardziej, że nie poznałem oryginalnej wersji ale to i lepiej. Trochę szwankuje animacja gdy postać porusza się na jednym metrze kwadratowym. :D Możliwości łączenia przedmiotów dają pole do popisu w rozwiązywaniu problemów np:palące się naboje czy przyklejona butelka do "pajęczaka", który zanosi ją grzecznie do własnego gniazda. Ogólnie grafika też jest niezła, nie przyciągają uwagi jakieś słabe tekstury, raczej wszystko jest ostre i z detalami. Szybka akcja i filmowe wstawki czy nawet ujęcia kamery powodują, że rozgrywka jest dynamiczna. Jeśli chodzi o tak zbesztane momenty prowadzenia samochodu... po przejechaniu ulicami manhatanu i lawirowaniu pomiędzy przeszkodami byłem centralnie zaskoczony. To było świetne. :o Screen akurat z innego momentu ale nie chcę przyczepiać się nawet do prowadzenia auta. Ogólnie miło mnie gra zaskakuje a takie lokacje po prostu miażdżą mózg. :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Kurde....Mam ją okazję kupić za 50pln od kolesia ale mam "mały" kłopot -komputer do gier nie ma dostępu do sieci i nie jest to kwestia "brakuje 20cm kabla" :sad: .Mało tego -mając WC w nim niezbyt się palę do wożenia go gdziekolwiek(zresztą musiałbym zdemontować to i owo).Ale ok -przyjmując ,że go zawiozłem "do sieci" i tak d..a :mur: .Wiedząc o braku sieci wykastrowałem system z funkcji sieciowych nlitem :rolleyes: .To jest niemal zabawne....Se pograłem....A kompy "pozostałe" to udźwigną grę równie łatwo jak ja 0.5t na klatę :D .Ciekawe czy zainstalowałaby się na nich chociaż(żebym mógł zgłębić "do czego ten net?").Chyba się obliżę smakiem.... EDIT -a właśnie poradziłem sobie.Musiałem nie do końca poprawne politycznie manewry robić ale jedyny sprzęt jaki poruszyłem to tacka od napędu :wink: .I gra chodzi nawet nie powąchawszy sieci :D .Nawet fajna póki co....Sterowanie nieco upierdliwe -może pada użyję... Edytowane 5 Września 2008 przez miron72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Jestem w 8 roździale(akcie czy jak to tam sie nazywa) i gierka jest wyrąbista, spokojnie zasługuje na 8/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 A mi mina nieco zrzedła...Co to ma być za gatunek?GTA NY Horrorostic?Nie jest zła ale rozczarowuje...Dubbing tez nie najlepszy choć lubię bardzo gry w naszym Języku i wiele im wybaczam.Za mało w grze nastroju ,za dużo wstawek zręcznościowych.Musze przyznać ,że nawet "ostatnio w Alone" robi na mnie złe wrażenie kojarząc się z badziewnymi serialami amerykańskimi...Dla mnie zmarnowali grę.Jak napisałem wstępnie -nie jest zła ale....Dałbym jej 6kę póki co.Ale właśnie do Parku włażę wiec niech się ratuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Gra mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła - po tych wszystkich narzekaniach spodziewałem się niezłego crapa ;] Jestem w 4 "odcinku" (w ogóle świetny pomysł, stylizować całość na serial ), tytuł bardzo mi się podoba, do sterowania przyzwyczaiłem się po godzinie męczarni (na początku mnie przeraziło), model jazdy aż taki koszmarny nie jest. Interakcja z otoczeniem i możliwość łączenia przedmiotów, jest mega! Po za tym, nawet nieźle nawiązali do poprzednich części, czego się trochę obawiałem. Najbardziej irytujące są "drętwe" modele postaci - Edzio chodzi, jakby miał kij od szczoty wsadzony w....iecie gdzie :lol: Zupełnie jak za czasów 386 i pierwszej części gry ;] Idę grać dalej ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) Cóż mogę powiedzieć po skończeniu gry, że to kolejny marny port z ps2 ( Fifa 09 - odczucia po wersji demo, Mercenaries 2) serwowany graczom PC. Oczywiście ma dodanych kilka współczesnych bajerów graficznych ale to nie zmienia faktów. Po obejrzeniu na Gametrailers o ulepszeniach w do wersji PS3 to szlag człowieka trafia. Co do samej gry, rozgrywki, momentami świetna i zaraz potem słaba. Klimat tez czasami dostaje zadyszki. Jedyne co jest najlepsze od początku do końca to inwentarz postaci i majsterkowanie z przedmiotami w nim zawartymi. Gdyby chociaż gra lepiej wyglądała na PC, odbiór całości byłby inny, na plus. Tak mamy przeciętniaka z przebłyskami umysłu. Edytowane 18 Września 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 No i widzisz co człowiek to inny gust, bo uważam, że AITD jak i Mercenaries 2 to gry bardzo dobre i oceniam je na conajmniej 8/10, AITD prawie przeszedłem, jestem pod koniec, Mercenaries jestem raczej na początku ale fajna gierka sie wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...