moadip Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Potrzebuje jakiegos taniego urzadzenia dostepowego mam net z kablowki i potrzebna mi jest "skrzynka" ktora umozliwi klonowanie adresu MAC karty sieciowej! cos neidorgiego do 150 Pln! widzialem gdzies dlinka za 120 tutaj nie wiem czy to dobre czy nie! nie musi miec zadnych zaawansowanych opcji firewalla itp! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Nie ten dział, powinnieneś to napisać w dziale o sieci i opsrzęcie sieciowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadip Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 wydaje mi sie ze jednak jest to dobry dzial ja na pasku nawigacji widze > Tweak.pl - Forum Dyskusyjne > Sieci Komputerowe i Internet > Sprzęt Sieciowy & Wi-fi, wiec raczej tutaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Mam toto i działa, znaczy, klonuje MACa skutecznie, ma też prostego firewalla. Niestety regeneracji TTL nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...