CyraxFX Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Dokładnie to ten programik mierzy odległość jaką przebyliście. Narazie mam 14 kilometrów od 48 godz. www.modometer.com stąd można ściągnąc. Sprawdze jaką żywotność ma moja myszka. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 hmm fajne :) tez sobie pomierze chociaz moja myszka ma juz spory kilometraz... ale z drugiej strony dosc duzo zalezy od monitora, a moj sie spalil i teraz jade na zastepczym ktory ma 11,19 cala !!!!!! (obszar widzialny, bo w sumie to ma troche wiecej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 fajniutki ten programik odometr ale on bedzie zapamietywal odleglosc jak sie uruchomi jeszcze raz kompa ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 no jasne, wszystsko sobie zapisuje w plikach, wiec nie ma obaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 przyjemny transfer gdy go sciogalem 10kb/s (sdi) program spox.... ale ciekawe ile moja myszka wyjezdzila przez poprzednie lata...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Popatrzcie w opcjach jest nawet ile zrobiliście np w inernecie czy jakiejś gierce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 szkoda, ze wyniki z gier sa falszywe... wlaczylem sobie dla testu i przez pare minut wyszlo ponad 3km.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 szkoda, ze wyniki z gier sa falszywe... wlaczylem sobie dla testu i przez pare minut wyszlo ponad 3km.. to jest mozliwe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nie sadze, ruszania myszka akurat bylo niewiele... troche po menu i od czasu do czasu w grze, przed wejsciem do gry mialem za soba parenascie godzin i ok 2km az tu nagle w pare minut zrobily sie kolejne 3km,a jest jasne, ze w te pare minut nie manewrowalem tyle co przez ostatnie godziny... Wiem za to chyba dlaczego tak jest, w grze bylo ustawione bardzo male sensitivity i widocznie program mial problem z poprawnym odczytem i cos namieszal :) Pozatym mialem gre w okienku, moze nie jest do tego przystosowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 TRzeba pamiętać też jak się ustawia rozmiar monitora np masz 15 a ustawisz 21 to wiadomo że odczyt będzie błędny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Dokładnie to ten programik mierzy odległość jaką przebyliście. Narazie mam 14 kilometrów od 48 godz. www.modometer.com stąd można ściągnąc. Sprawdze jaką żywotność ma moja myszka. :lol: 14km!! stary używaj troche skrotow klawiszowych ;) czy tak grasz w QAKE ?? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 No i co sie LuKaSeKbP szczypiesz !!!!!!!!!!!!!!1 Niech se pisze co chce:) Szacuneczek Ps. ja zaczynam badanie ale moja mysz juz jes na koncu swojego zywota:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 TRzeba pamiętać też jak się ustawia rozmiar monitora np masz 15 a ustawisz 21 to wiadomo że odczyt będzie błędny. No jasne, ze ustawilem odpowiednio, linijka mierzylem nawet! :) Ja nabilem przez 2 dni 7-8km (z czego 3km to te z gry, tego raczej nie licze), a przyjechal kumpel i w jedna noc podwoil wynik :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Szkoda ze mam 15 bo bym wiecej kilosów narobil :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Dokładnie to ten programik mierzy odległość jaką przebyliście. Narazie mam 14 kilometrów od 48 godz. www.modometer.com stąd można ściągnąc. Sprawdze jaką żywotność ma moja myszka. :lol: 14km!! stary używaj troche skrotow klawiszowych ;) czy tak grasz w QAKE ?? :twisted: GRAM W TWIERDZE I TAM NABIŁEM Z 10 RESZTA TO INNE GRI I INTERNET 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Przez 2 dni nabiłem 791m. Coś dużo jezdzicie myszką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 A ja mam już 40 km w samej twierdzy 26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 wlasnie zainstalowalem, myszke mam nowa od kilku dni :D wiec bede mierzyl od dzis... mysle ze jednak szybko nie wysiadzie... Microsoft Intelli Mouse :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 A ja mam już 40 km w samej twierdzy 26 Co wy robicie ??? Ja mam przez tydzień dopiero 3,5km !! Chyba jezdzicie po przekątnej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 a ten program to co to: free, share, czy co?? bo kiedys go mialem i po 200 KM musialem wywalic bo mnie juz wkurzal czyms tam (juz nie pamietam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 a ten program to co to: free, share, czy co?? bo kiedys go mialem i po 200 KM musialem wywalic bo mnie juz wkurzal czyms tam (juz nie pamietam) FREE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 przyjemny transfer gdy go sciogalem 10kb/s (sdi) mi idzie 30 kb/s - icpnet - fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...