siekierka7 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam. Kilka dni temu połączyłem 2 kompy w domu (kabel scrossowany i 2 kart. sieciowe). Mam do Was pytanie czy wiecie jak trzeba konfigurować gry np. Quake III abym mógł pograć np. z bratem (on na jednym a ja na drugim kompie)? Aha i czy znacie jakieś gierki dobre właśnie do takiej gry (w sieci domowej) ? Tylko nie mogą być za nowe, bo jeden z komputerów jest już starszy... Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Mam do Was pytanie czy wiecie jak trzeba konfigurować gry np. Quake III???? wchodzisz w multiplayer i tworzysz serwer--->grasz:) rozumiem ze kompy widza sie wzajemnie (skonfigurowales odpowiednio ustawieniasieci)? Tylko nie mogą być za nowe, bo jeden z komputerów jest już starszyszeroko rozumiane pojecie moze napisz jaki to jest sprzet ja polecam oprocz Q3 standardowo CSa:) ewentualnie CoD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fahtrin Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Jesli nie koniecznie strzelanki, to polecam HoMM IV i Diciples II. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Starcraft i warcraft II lub III, zreszta jest juz temat o grach do kafjeki, wiec mysle ze tam znajdziesz jakies tytuly;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...