keiename Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Mam zamiar wymienic plytke te co w podpisie na jakas na KT333 tak powiedzmy do 500 zetow. Jednakze warunkiem jest mozliwosc ustawienia Vcore do 2.2V. Na razie moim faworytem jest EPOX EP-8K3A. Moze macie jednak jakies inne propozycje :?: P.S. Za ile moge sprzedac plytke z podpisu :?: Dzieki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Na KT333 bez Vmoda to raczej tylko Epox ma do 2.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Na KT333 bez Vmoda to raczej tylko Epox ma do 2.2Chintech chyba tez czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Na KT333 bez Vmoda to raczej tylko Epox ma do 2.2Chintech chyba tez czy nie?Szczerze mówiąc to nie wiem :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 To chyba kupie tego Epoxa :D A myslicie za 250 zetow za Shuttla AK31 to wpozo cena :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 To chyba kupie tego Epoxa :D A myslicie za 250 zetow za Shuttla AK31 to wpozo cena :?: patrzac na to ze MSI kt3 ultra2 kosztuje jakies 380-390 pln to te 250 pln za tego Shuttla to az za duzo :) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 To chyba kupie tego Epoxa :D A myslicie za 250 zetow za Shuttla AK31 to wpozo cena :?: patrzac na to ze MSI kt3 ultra2 kosztuje jakies 380-390 pln to te 250 pln za tego Shuttla to az za duzo :) :wink: Rzuc swoja propozycje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 To chyba kupie tego Epoxa :D A myslicie za 250 zetow za Shuttla AK31 to wpozo cena :?: patrzac na to ze MSI kt3 ultra2 kosztuje jakies 380-390 pln to te 250 pln za tego Shuttla to az za duzo :) :wink: Rzuc swoja propozycje. hmm boja wiem, mysle ze jakbys dostal za nia te 250 pln to by byla dobra cena (zauwaz ze poprzedni post napisalem z przymruzeniem oka), zreszta looknij na allego i zobacz po ile te mobo chcodza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Shuttle AK32 najtaniej po 255zł - i na Allegro, i na www.proline.com.pl. AK31 nie wiem, ale coś koło tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ja wszystkim polecam uzbieranie 550zl na EPOX 8RDA+ ktory ma standardowo 2.2V i wiele innych fajoski rzecz. Plyta najlepsza do podkrecania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A ja mam Shuttle AK35GT2 do sprzedania, vcore do 2.3V !!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A ja mam Shuttle AK35GT2 do sprzedania, vcore do 2.3V !!! :) A za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ponad 2V to maja: Epox na kt333,kt400 i nforce 2 ex Amd 761 ;). Asus na kt333, Abit KD7 na kt400, Shuttle na kt333 i Chintech ;) i to chyba wszystkie, a jeszcze Iwill ale tej plyty to raczej w polsce nie dostaniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Dzieki za rady :D Zmiana i tak nie nastapi wczesniej niz po sesji. Wiec mam czas zeby poczytac o Waszych kandydatah. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Jeśli koniecznie musisz mieć 2.2VCore to moim skromnym zdaniem wybierzesz coś dużo lepszego a też możesz za pomocą nie opisanego w istrukcji zworka ustawić 2.2V :twisted: :twisted: :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Powolujac sie na testy plyt na KT333 z Tom's Guide Hardware tylko dwie z testowanych plyt maja dostepne Vcore do 2.2. Reszta standart 1.8. Zas na stronach Asusa i Shuttla poczytalem o proponowanych przez was plytach i nie znalazlem slowa o mozliwosciach ustawienia Vcore >1.85. Wiec zostane chyba przy Epoxie :D To chyba rozsadny wybor i cena 400 zetow nie jest za wysoka. Male sprostowanie: W instrukcji Shuttla AK35GT pisza o mozliwosci ostawienia Vcore miedzy 1.85 a 2.3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Dla dokladnosci ,vcore powyzej 2v ma jeshcze asus A7V8X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Powolujac sie na testy plyt na KT333 z Tom's Guide Hardware tylko dwie z testowanych plyt maja dostepne Vcore do 2.2. Reszta standart 1.8. Zas na stronach Asusa i Shuttla poczytalem o proponowanych przez was plytach i nie znalazlem slowa o mozliwosciach ustawienia Vcore >1.85. Wiec zostane chyba przy Epoxie :D To chyba rozsadny wybor i cena 400 zetow nie jest za wysoka. Male sprostowanie: W instrukcji Shuttla AK35GT pisza o mozliwosci ostawienia Vcore miedzy 1.85 a 2.3 :) No ej nie chciałbym być wredny ale przecież można na Asus-ie A7V333 osiągnąć napięcie 2,2VCore przez ustawienie zworki jak już pisałem wyżej nie opisanej w książce od płyty. A wygląda to TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Powolujac sie na testy plyt na KT333 z Tom's Guide Hardware tylko dwie z testowanych plyt maja dostepne Vcore do 2.2. Reszta standart 1.8. Zas na stronach Asusa i Shuttla poczytalem o proponowanych przez was plytach i nie znalazlem slowa o mozliwosciach ustawienia Vcore >1.85. Wiec zostane chyba przy Epoxie :D To chyba rozsadny wybor i cena 400 zetow nie jest za wysoka. Male sprostowanie: W instrukcji Shuttla AK35GT pisza o mozliwosci ostawienia Vcore miedzy 1.85 a 2.3 :) Tego shuttla sobie odpusc, jesli chcesz wskoczyc na fsb=166. Jest to niemozliwe - wiem bo mialem. Plyta nie ma dzielnika 1/5 :roll: :evil: Zmienilem na epx i tobie tez polecam - nie pozalujesz :) Aha a z vcore na szatlu jest tak, ze mozesz ustawic od default do 1.825, powyzej wskakuje ci opcja above 1.85 i po zapisaniu ustawiem biosu i restarcie pojawia sie mozliwosc ustawienia do 2.3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...