Piwo_ Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam. Kupiłem na allegro plyte ASUS'a, dostałem do niej CD ze sterownikami ale jest tam taki śmietnik, ze nie wiem co do czego. Poszukuje takiej plytki ze sterami, którą dostawało sie w komplecie z motherboard'em (zeby był autorun i jakieś normalne menu). Można ją znaleźć gdzieś w intenecie? Może ktoś z Was ma tą płytkę i mógłby mi wysłać kopie? (oczywiscie wszystkie koszty ja pokrywam) Bede wdzieczny za odpowiedz, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Nie ma ale na stronie asusa znajdziesz wszystkie sterowniki do plyty wraz z opisem do czego sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 A autorun i menu możesz sobie sam zrobić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...