redsnake56 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Zerknijcie na to, chyba warte swojej ceny: TU Jak myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 chcesz kupić 6800 możesz łyknąć odemnie , jakby co to pisz na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 NIby to arche ale XT miały 8 ps i 4vs. Przecież one były robione na nV42 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ale mają odblokowane dodatkowe 8 potoków i 2 vs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 tez sie nad ta zastanawiam, pdobno wydajnoscia z tymi 16p jest ponad X800GT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 w tym przypadku XT=LE(NV40) , NV42 to jest XT ale na pci-express Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 LEpiej GSa se kup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vraven Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Popieram, kup sobie MSi 6800GS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Brawo geniusze tylko, że on ma AGP a nie pci-e!! P.S. Jak widze to teraz masz dobrą karte i raczej taka inwestycja nie jest opłacalna - lepiej przesiądź się na pci-e za tą kase Edytowane 19 Lutego 2006 przez Popiół Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Poperam Popioła, narazie ci karta starczy, a jak będziesz zmieniał to weź PCIE. Ja kupiłem we wrześniu moją i teraz żałowałem, że nie zaczekałem i wziąłbym na PCIE, musiałem wziąć mobo ASROCKA, bo mi było szkoda kasy wywalać na coś z samym AGP (ale z mobo i jej wydajności jestem miło zaskoczony). Pozatym karty na PCIE są tańsze od kart na AGP, bo te drugie muszą mieć dodatkowy układ, który zmienia sygnał z PCIE na AGP (tak na chłopski rozum to wytłumaczyłem). Edytowane 20 Lutego 2006 przez Jacek_:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...