mkwd40 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam!!! Sprzedałem swoją starą grafe (fx5500) poniewaz zamiezam kupic cos lepszego i na jakis czas zanim nie kupie nowej wstawiłem se do kompa TNT2 M64 32MB wersja PRO. Kiedys na niej grałem w Need For Speed Underground. Teraz tez chciałbym se pograc ale nie moge bo jak uruchamiam to obraz jest jakis rozmyty, pozkwadracany itp. Czy to moze byc wina directxa/?? Windows xp SP2 ma standardowo 9,0C. Usunełem go jakims programem i zainstalowałem ten co jest na płycie z grą, a obraz nadal jest taki sam. Czy ktos wie dlaczego? Pozdrawiam Aha i wczesniej grałem bez service packa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 heh nieźle, ja miałem TNT 2 ultra i NFS U ruszył co prawda ale to co widziałem obrazem bym nie nazwał :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ja w undergrounda grałem na 640x480 bez lagów, oczywiscie na podkręconej. Moja karta w 3dmarku 2001se osiaga ok 2000pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...