wołek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 czy jeśli moja nagrywara dvd widzi tylko cdromy a po włożeniu dvd prosi o włożenie płyty :? ...........czy jest walnięta? spotkaliście sie z taka przypadłością? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master-darek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 czy jeśli moja nagrywara dvd widzi tylko cdromy a po włożeniu dvd prosi o włożenie płyty :? ...........czy jest walnięta? spotkaliście sie z taka przypadłością? Mam to samo z NEC 3500.Czyta tylko CD, nagra DVD ale juz nie odczyta.Proponuje wyslac na gwarancje. Sprawdzalem wszystko i lipa.Zostaje tylko serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 a powiedzcie czy jak zaniose do naprawy,na gwarancji,taki napęd to bedą sie czepiać ze ma wgrany nowszy firmware? i jak sie dowiedzieć jaki był pierwszy czyli oryginalny firmware? lite on 1653s dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...