PEPDAR Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam. Kupiłem tą kartę http://allegro.pl/show_item.php?item=84182139 ale nigdzie nie mogę znaleść do niej sterowników, a nie moge ustawić większej rozdzielczości niz 640x480. Może ktoś wie skąd wziąć te sterowniki lub jak zmienić rozdzielczość. Wszystkie stery, które ściagnałem z netu nie działają :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 miałem tą karte , stery są już w xp-eku , tylko miałem problemy z nią musiałem wyłączyć przyśpieszenie sprzętowe bo były zwisy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke666 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Z tego co wiem nawet win98 ma sterowniki do tej karty.. Rozdzielczosci nie mozesz zmienic na wieksza poniewaz karta ma za malo pamieci (najprawdopodobniej mniej niz 1 mb). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...