NinoSS Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam Zna ktoś tą firmę? Myślę nad zmianą providera, ich ofetra jest jedną z bardzo nielicznych które obejmują moją wiochę (Skórzewo pod Poznaniem) zasięgiem. Obsługa miła i cierpliwa, informacje jakie mi podali obiecujące. Ale jestem nieufny. Więc robię wywiad. Chodzi mi, oczywiście, o realną jakość połączenia. Szczególnie w godzinach 17-24 - pograłbym sobie czasem w domu, a na tym co mam to mordęga (utrata pakietów dla 500 bajtów sięga czasem 40%). Z góry dzięki za info! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Syf nie bierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Pulsar napisał(a): Syf nie bierzzgadza się , kolesie mają tylko 4mbit na maaasę ludzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...