KUBAx Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam! Czy jest gdzieś spolsczenie do "Tiny Personal Firewall 2005" oficjalne lub nieoficjalne lub jakiś opis dokładniejszy tego programu ( w języku polskim), jeśli znacie jakąś strone to podajcie jej namiary (adres, link itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAx Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Witam! Mam problem ponieważ ściągnołem wersję 30 dniową programu "Tiny Personal Firewall 2005" i chcę ten program odinstalowac ale on się nie chce, próbowałem przez dodaj i usuń i nic to nie daje. Próbowałem też usunąc ręcznie ale ten program jest włączony i nie chce go usunąc , a nie wiem jak go się wyłącza. Podczas gdy chcę ją odinstalowac pojawia mi się komunikat żebym zarejestrował tę wersję tego programu (przez podanie numeru "license key" ), Nie mam pojecia jak go mogę odinstalowac może wy wiecie ?? Edytowane 11 Lutego 2006 przez KUBAx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Z crackiem powiadasz? A regulamin czytałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 oj czuje ze banany poleca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAx Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Jakie banany ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) nie wiem co wy sie chlopaka czepiacie. Ja sie nie dopatrzylem w jego wypowiedzi nic o crackach. Gosciu mowil o wersji 30 dniowej widac po 30 dniach zada od niego seriala. I ma problem z odinstalowaniem. Fakt jeden z postwo byl edytowany ;/ Edytowane 11 Lutego 2006 przez Bull_Byk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...